Μια έξυπνη πλακέτα διακόπτη για το ESP8266

February 15, 2023 0 By fbnm

με πληθώρα έργων IOT και φθηνά εμπορικά έξυπνα εξαρτήματα και διακόπτες δικτύου που εμφανίζονται, μπορεί να συγχωρεθεί για να σκεφτόμαστε ότι μια άλλη προσφορά σε αυτή την πολυσύχναστη αγορά θα ήταν περιττή. Υπάρχει όμως πάντα περιθώριο βελτίωσης σε οποιοδήποτε πεδίο, και σε αυτό το συγκεκριμένο [Xose Pérez] έχει κάνει ακριβώς αυτό με το διοικητικό συμβούλιο του Espurna.

Αυτό το συμβούλιο είναι ένα πολύ καλά εκτελεσμένο ρελέ τροφοδοσίας ESP8266, με προμηθευτή και παρακολούθηση ισχύος επί του σκάφους. Σχεδιάστηκε με το ESP

Το καλύτερο από όλα, είναι ένα κομμάτι του υλικού ανοιχτού κώδικα, ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε όλα όσα χρειάζεστε από το αποθετήριο github του για να δημιουργήσετε το δικό σας. Για την απόλυτη ευκολία μπορείτε να παραγγείλετε ακόμη και το PCB έτοιμο από το Osh Park.

Ως επίδειξη του συμβουλίου ESP

Έχουμε εμφανίσει το έργο [xose] αρκετές φορές πριν εδώ στο Hackaday, είναι κάτι ενός οδηγού IOT. Πιο πρόσφατα υπήρχε το έργο του με την Alexa και το Esp8266, αλλά πριν από αυτό ήταν ο πίνακας LED MQTT για την οθόνη πλυντηρίου του.