Το online μάθημα Photo Academy iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να σας βοηθήσουν το παιχνίδι κινητής τηλεφωνίας σας [Review]

May 10, 2023 0 By fbnm

Όπως λένε, η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που είναι πάντα μαζί σας στην τσέπη. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το iPhone, καθώς το iPhone ήταν η κάμερα όχι μόνο του μέσου όρου Joes, αλλά και των Pro φωτογράφων καλά.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το iPhone έχει ξεπεράσει τη πιο δημοφιλή λίστα φωτογραφικών μηχανών του Flickr για πολλά χρόνια στη σειρά τώρα.

Δεδομένου ότι το iPhone είναι τόσο δημοφιλές και ευρέως χρησιμοποιούμενο για την καθημερινή φωτογραφία, το δίλημμα για τους χρήστες του είναι πώς να κάνουν τις φωτογραφίες να φαίνονται ακόμα καλύτερες; Αυτό είναι όπου έρχονται σε ηλεκτρονικά μαθήματα φωτογραφίας.

Σήμερα εξετάζουμε μια τέτοια επιλογή που έρχεται με την ευγένεια της σχολής φωτογραφίας iPhone, παρέχοντας διάφορα διαφορετικά μαθήματα για τη βελτίωση του κινητού σας παιχνιδιού φωτογραφίας.

Το iPhone Photography School ισχυρίζεται ότι σας εμπνέει, ώστε να βγείτε έξω και να πυροβολήσετε, θα σας εκπαιδεύσουν επίσης σε ό, τι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο της κάμερας σας, ενώ θα σας διασκεδάσει για να το κρατήσετε όλα διασκεδαστικά και αβίαστα.

Τα μαθήματα που προσφέρονται από τη Σχολή Φωτογραφίας iPhone είναι τα εξής:

Μαθήματα ηλεκτρονικής σχολής φωτογραφίας iPhone

Ακαδημία φωτογραφιών iPhone

Ακαδημία επεξεργασίας iPhone

Ισχυρία τοπίο

Καταγράψτε τα όλα

Ακαδημία τέχνης iPhone

Φωτογραφίες iPhone

Μάστερ ψηφιακής κάμερας

Συντομεύσεις φωτογραφιών

Επεξεργασία Lightroom Mastery

Μόλις συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό, μπορείτε να δείτε τα προαναφερθέντα μαθήματα για να διαλέξετε, με ο καθένας να χωρίζεται σε διάφορες διαφορετικές ενότητες για εύκολη διάταξη και ανάγνωση, έχοντας λεπτομερείς οδηγούς βίντεο καθώς και γραπτά μαθήματα.

Κάθε μάθημα έχει επίσης ειδικά τμήματα για σημειώσεις και σχόλια όπου μπορείτε να δείτε τι άλλοι χρήστες παίρνουν το μάθημα μιλούν σχετικά με το ίδιο μάθημα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε μάθημα πηγαίνει σε πολύ λεπτομέρειες και ως εκ τούτου έχει μια τιμή που συνδέεται με αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσετε κάθε μάθημα ξεχωριστά ανάλογα με το ποια σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Η τιμή των μαθημάτων κυμαίνεται από $ 99 έως $ 299 ανάλογα με το ποια επιλέγετε να πάτε. Λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι μειωμένες τιμές ως μέρος της τεράστιας έκπτωσης 80% που η εταιρεία λειτουργεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτά τα μαθήματα αξίζουν πολύ περισσότερα, ώστε αυτές οι τιμές να φαίνονται δικαιολογημένες. Υπάρχει επίσης μια επιλογή να πληρώσετε για ένα μάθημα για 3μηνη δόση εάν θέλετε.

Το μόνο πράγμα που επιθυμούμε ήταν ένα μοντέλο συνδρομής όπου θα μπορούσατε να πληρώσετε ένα μικρό τέλος και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα, εφόσον είχατε συνδρομή. Ίσως αυτό είναι κάτι που θα προστεθεί στο μέλλον.

Συνολικά, τα online μαθήματα της Σχολής Φωτογραφίας του iPhone αξίζουν να μπείτε σε αν είστε ενθουσιώδης φωτογραφία, είτε pro είτε casual, και θέλετε να αυξήσετε το παιχνίδι της κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone.

Ακαδημία φωτογραφιών iPhone

Ποιος είναι αυτό ακριβώς;

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο μάθημα της Ακαδημίας Φωτογραφίας iPhone. Αυτό το μάθημα είναι κυρίως για όσους θέλουν να τραβήξουν τις πιο σημαντικές φωτογραφίες με το τηλέφωνό τους. Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να βγάζει γρήγορα το τηλέφωνο από την τσέπη για να πυροβολήσει συναρπαστικές ή μια φορά στη ζωή, όπως τα πρώτα βήματα ενός μωρού ή ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα όταν βγαίνετε για μια βόλτα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε Πώς να το χρησιμοποιήσετε καλά. Αυτό είναι ακριβώς όπου έρχεται το μάθημα “Iphone Photo Academy”. Το μάθημα πηγαίνει σε λεπτομέρειες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας σε κάθε φανταστική κατάσταση, από πορτρέτα έως καταρράκτες.

Περιεχόμενα μαθήματος:

1. Τα βασικά στοιχεία της κάμερας iPhone (8 μαθήματα, 105 λεπτά)
2. Πρόσθετες δυνατότητες κάμερας iPhone (8 μαθήματα, 113 λεπτά)
3. Οι αρχές της μεγάλης φωτογραφίας (8 λ., Περίπου 130m)
4. Δημιουργικές τεχνικές φωτογραφίας iPhone (8 λίτρα, περίπου 114m)
5. Κοινά σενάρια φωτογραφίας iPhone (11 λίτρα, περίπου 159m)
6. Μπόνους: Πώς να διατηρήσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας (5 L., περίπου 55m)
7. Μπόνους: Μυστικά για τη διαχείριση μιας τεράστιας βιβλιοθήκης φωτογραφιών (5 λ., Ποσ. 70m)
8. Ανάλυση φωτογραφιών (7 βίντεο, περίπου 8 ώρες)

Αξίζει?

Σκεφτείτε το μάθημα της Ακαδημίας Φωτογραφίας iPhone ως ένα σχεδιασμένο ειδικά για αρχάριους. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, το οποίο συνολικά έχει μήκος περίπου 20 ώρες, θα μάθετε τα βασικά στοιχεία για τον φακό της κάμερας του iPhone, το φως, τη σύνθεση φωτογραφιών, τις τεχνικές λήψης, την επεξεργασία και πολλά άλλα.

Το μάθημα χωρίζεται σε 5 μονάδες, καθένα από τα οποία καλύπτει με μεγάλη λεπτομέρεια διάφορα διαφορετικά θέματα για αρχάριους με τη φωτογραφία. Εκτός από τα 5 κύρια μοντέλα, αυτό το μάθημα προσφέρει επίσης 3 επιπλέον μονάδες προσφοράς μπόνους που καλύπτουν θέματα όπως η διατήρηση της ποιότητας των φωτογραφιών, η διαχείριση τεράστιας βιβλιοθήκης φωτογραφιών και η ανάλυση φωτογραφιών.

Για ό, τι προσφέρει αυτό το μάθημα και δεδομένης της τιμής του, κατά τη γνώμη μας αξίζει να μπει. Θα αυξήσει εντελώς το παιχνίδι φωτογραφίας iPhone σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τιμή και πώς να το αποκτήσετε;

Αυτό το συγκεκριμένο μάθημα κοστίζει μόλις $ 99, το οποίο δεδομένου ότι το περιεχόμενό του δεν έχει αντιστοιχία. Κανονικά θα κοστίσει 495 δολάρια, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το τραβήξετε για μια τεράστια έκπτωση 80% εδώ κοστίζει μόλις $ 99.

Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε:

Jailbreak iOS 15.6 στην ενημέρωση κατάστασης iPhone και iPad

Λήψη: iOS 15.6 Τελικοί σύνδεσμοι IPSW Αρχεία OTA και iPados 15.6 έξω τώρα

iOS 16 Beta Συμβατό και υποστηριζόμενο iPhone, iPad, iPod tounull