Δίνοντας ένα ηλεκτρικό αεροπλάνο RC afterburner

March 27, 2023 0 By fbnm

Οι λαοί στο Flitetest αποφάσισαν να προσθέσουν κάποια επιπλέον ισχύ σε ένα ηλεκτρικό επίπεδο RC.100 βαμπίρ RC με την προσθήκη ενός βουτανίου afterburner. Μετά από κάποιες δοκιμές, και λίγο φωτιά, ήταν σε θέση να το πετάξουν.

Το Afterburner τους χρησιμοποιεί ένα μικρό δοχείο βουτανίου για καύσιμα. Ένας σέρβι κινητήρα ενεργοποιεί τη βαλβίδα στο δοχείο, αναγκάζοντας το καύσιμο σε ένα σωλήνα. Αυτός ο σωλήνας ρυθμίζεται για να ρυθμίσει τη ροή βουτανίου και να εξασφαλίσει ότι εξατμίζεται πριν φτάσει στο afterburner.

Στο afterburner, ένα κυκλικό κομμάτι σωληνώσεων με τρύπες χρησιμοποιείται για να διανείμει καύσιμα, σαν ένα μπάρμπεκιου. Αυτός ο σωλήνας συνδέεται με τη μία πλευρά της γεννήτριας flyback του Verback του STUN και το μεταλλικό περιβάλλον συνδέεται με το άλλο. Το πιστόλι Stun δημιουργεί σπινθήρες σε όλο το χάσμα και αναφλέγει το καύσιμο.

Με τα πρόσθετα συστατικά που προστίθενται, το εργαλείο προσγείωσης αφαιρέθηκε για να αποθηκεύσει βάρος και το αεροπλάνο δόθηκε ένα ωραίο παλτό χρώματος. Ξεκίνησαν για μια δοκιμαστική πορεία και το σώμα του αεροπλάνου έπιασε φωτιά. Μετά από κάποια αναζήτηση, κατάφεραν να απογειωθούν, να ξεκινήσουν το afterburner, να πετούν γύρω, και την κοιλιά να προσγειωθεί το αεροπλάνο. Έλαβε κάποια πρόσθετη ώθηση, αλλά και ακούγεται και φαίνεται φοβερό.

Μετά το διάλειμμα, ελέγξτε ένα βίντεο walkthrough και demo. Σας υπόσχομαι πυρκαγιά.