Αναπνεύστε τη νέα ζωή σε payphones με αστερίσκο

July 10, 2022 0 By fbnm

Τα payphones που βρέθηκαν σε κάθε γωνιά του δρόμου. Ήταν μια ευκολία, αντικαθίσταται τώρα από το πανταχούχο κινητό τηλέφωνο. Αυτά τα μηχανήματα ήταν οι χώροι stomping για πολλούς πρώιμους χάκερ υπολογιστών, καθώς και ως αποτέλεσμα κρατούν ένα μέρος στην ιστορία του χάκερ. Εάν θέλατε ποτέ να ζήσετε ξανά την καλή μέρα, το πρόγραμμα [Hharte’s] μπορεί να είναι για εσάς.

[Hharte] εργάζεται για να κάνει αυτά τα παλιά payphones ωφέλιμα για άλλη μια φορά με κάποιο προσαρμοσμένο υλικό καθώς και λογισμικό. Το έργο σκοπεύει να είναι μια διεπαφή μεταξύ ενός τηλεφωνικού συστήματος καθώς και ενός συστήματος PBX Asterisk. Στην πλευρά του υλικού, η πλακέτα ελεγκτή είναι ικανή να αλλάξει διάφορα σήματα υψηλής τάσης που απαιτούνται για τη σηματοδότηση της γραμμής κέρματος. Ο ελεγκτής χρησιμοποιεί ένα μικροελεγκτή Teensy για να ανακαλύψει την κατάσταση του αγκίστρου καθώς και για τον έλεγχο των ρελέ. Τα τρέχοντα χαρακτηριστικά υλικολογισμικού είναι πολύ βασικά, ωστόσο λειτουργικά.

[HHarte] έγραψε επίσης ένα προσαρμοσμένο σενάριο AGI για αστερίσκο. Αυτό το σενάριο επιτρέπει τον αστερίσκο να ανακαλύψει τους 1700Hz καθώς και 2200Hz τόνους που μεταδίδονται όταν τα κέρματα τοποθετούνται στο μηχάνημα. Το σενάριο είναι επίσης σε ένα πρώιμο στάδιο, ωστόσο θα προτρέψει τα χρήματα καθώς και στη συνέχεια τοποθετήστε την κλήση μόλις έχει κατατεθεί 25 σεντ. Όλα τα σχήματα καθώς και ο κώδικας μπορούν να βρεθούν στη σελίδα github του έργου.

[Ευχαριστώ mies]