Ο κινητήρας τεσσάρων εγκεφαλικών επεισοδίων με γυάλινο κύλινδρο είναι ένα τεμάχιο τέχνης 2400 σ.α.λ.

July 15, 2022 0 By fbnm

Γνωρίζουμε πολλά για την εναλλαγή bits σε ένα μητρώο, ωστόσο μόνο λίγο για το πώς λειτουργούν οι κινητήρες. Αυτό μας εμπνέει να ρίχτουμε τον εαυτό μας στο πεδίο με απερίσκεπτη εγκατάλειψη. [Huib Visser] Χτισμένο αυτό το γυαλί κύλινδρο τεσσάρων εγκεφαλικών επεισοδίων καθώς και πήρε καταπληκτική φροντίδα για να το κάνει όμορφο. Δεν χρειαζόμαστε τα έργα μας να είναι γυαλισμένα καθώς και λαμπερά, ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό το αντίθετο από αυτό που βλέπουμε κατά την εμφάνιση της κουκούλας στον 12χρονο κουβά.

Δεν μπορείτε να το δείτε σε αυτή την εικόνα, ωστόσο ακριβώς στην άλλη πλευρά του πτήσης είναι ένας μικρότερος τροχός με ένα καλώδιο τυλιγμένο γύρω από αυτό που λειτουργεί ως εκκίνηση έλξης. Αυτό παίρνει τον οδοντωτό ιμάντα χρονισμού που πηγαίνει μαζί με τον κύλινδρο. Ως μέρος του βίντεο επίδειξης έχουμε μια καλή ματιά στο πώς λειτουργεί η περιστροφική πρόσληψη καθώς και οι βαλβίδες εξάτμισης. [HUIB] Πήρε επίσης το χρόνο να αποδείξει πώς οι μαγνητοί σπάνιων γαιών καθώς και ο διακόπτης καλαμιού του αισθητήρα επίπτωσης αίθουσας συγχρονισμός του συστήματος ανάφλεξης.

Δεν θα θελήσετε να χάσετε το τέλος του βίντεο που το δείχνουν σε δράση καθώς καίει το καύσιμο Coleman (λευκό αέριο) καθώς και λιπαίνεται με WD-40. Αυτό είναι το σαγόνι που πέφτει καθώς λειτουργεί σαν μια γοητεία, ωστόσο ακόμα δεν έχει απομακρυνθεί από τις έννοιες που παρατηρούνται στο πρόγραμμα κινητήρα του υλικού του [LOU].

Ενημέρωση: Εδώ είναι να γράψετε αυτόν τον κινητήρα (μεταφρασμένο) [χάρη Chalkbored]

[Ευχαριστώ Patrick]