Κάντε την δική σας εφαρμογή IOS IOS από το μηδέν

May 21, 2022 0 By fbnm

Ακόμη και εκείνοι οι επισκέπτες που είναι πολλοί σκεπτικοί από τα προϊόντα της Apple, όπως αυτό το Bluetooth Low Energy (BLE) -ELabled iOS App Tutorial από [Akio].

Με ό, τι είναι “συνδεδεμένη” αυτές οι ημέρες εφαρμογές smartphone έχουν προγραμματισμό ένα πανταχούσιο μέρος της ύπαρξής μας. Έχουμε δει πολλά παραδείγματα που συνδέουν τις εργασίες με δυνατότητα Bluetooth σε μια συσκευή Android, ωστόσο κάπως λιγότερα tutorials για τη σύνδεση με τις συσκευές IOS. Αυτό πρέπει να κάνει κυρίως με το πολύ μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς του Android καθώς και όπως και το Android ένα πολύ πιο ανοιχτό φιλικό μοντέλο εταιρείας ανοιχτού κώδικα. Παρ ‘όλα αυτά, αν κάνετε πολλά IOT προώθηση είτε ως χόμπι είτε επαγγελματικά, τότε πιθανότατα ανακαλύψτε τον εαυτό σας αλληλεπιδρά με τα gadget της Apple περισσότερο από ό, τι θέλετε να παραδεχτείτε.

Η εφαρμογή [Akio] ενημερώνει ουσιαστικά ένα γράφημα, σε πραγματικό χρόνο, με δεδομένα που ελέγχονται από ένα αρχειοθέτησης NRF52832. Στη συνέχεια, σας περπατά με όλα τα βασικά στοιχεία της παραγωγής μιας μεμονωμένης διασύνδεσης (UI) χρησιμοποιώντας τη διασύνδεση της Storyboard της Apple, ένα βασικό σχέδιο μεταφοράς και πτώσης παρόμοιο με κάτι που πιθανότατα χρησιμοποιείτε σε πολλά άλλα πλαίσια. [Akio] δείχνει τους επισκέπτες ακριβώς πώς να προσθέσουν κουμπιά για να επιτρέπουν τα άτομα να αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή, οι ετικέτες για την εμφάνιση δεδομένων στον χρήστη, εκτός από την περιπάτωση σας με την παράξενη μεθοδολογία της Apple της σύνδεσης των πτυχών UI στον κωδικό που χρησιμοποιεί το iBact, καθώς και τα iBoutlets. Το επίκεντρο του σεμινάριο του δείχνει τους επισκέπτες ακριβώς πώς να προσθέσουν διαγράμματα στις εφαρμογές τους iOS που φαίνεται να παίρνουν μερικά περισσότερα βήματα από ό, τι μπορεί να φανταστείτε.

[Akio] κάνει ένα πραγματικά εξαιρετικό έργο που περιγράφει όλες τις κατάλληλες λειτουργίες για να εξασφαλίσει ότι οι επισκέπτες θα κατανοήσουν ιδανικά τι κάνει κάθε κομμάτι του κώδικα. Εκτός από την αληθινή ευχαρίστηση σε αυτόν προσθέτοντας ιδιωτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για μερικά από τα δύσκολα βήματα προγραμματισμού. Ομοίως, παραδεχτεί εύκολα ότι ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν να καθιερώσουν το UI τους αποκλειστικά στον κώδικα αντί του storyboard, ωστόσο υποστηρίζει ότι ο storyboard εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας για τους αρχάριους καθώς και είναι πραγματικά χρήσιμη όταν το UI είναι σχετικά απλό.

Φυσικά, στην πραγματική μόδα ανοιχτού κώδικα, [Akio] προμηθεύει όλο τον κώδικα του στο αποθετήριο Github, ώστε να μπορείτε να κλωνοποιήσετε το repo, καθώς και να εκτελέσετε τον κώδικα, εκτός από το πιστωτικό αποτέλεσμα, μερικούς από τους πόρους που χρησιμοποίησε ενώ έκανε την εφαρμογή του . Δύο πράγματα που πραγματικά θέλουμε να δούμε. Ας ελπίσουμε ότι το Tutorial [Akio] θα κάνει τη σύνδεση με τα gadgets της Ίου φαίνεται πολύ λιγότερο επαχθές από αυτό όταν ήταν.