Μια ηλιακή πύλη διασταύρωση βοοειδών

March 17, 2023 0 By fbnm

Οποιοδήποτε άτομο που ταξίδεψε τους χώρους ενός αγρόκτημα βοοειδών θα σας πει ότι υπάρχουν πολλά να σταματήσουν να ανοίγουν και να κλείνουν τις πύλες. Αλλά αυτό το έργο στοχεύει να σας επιτρέψει να χειρίζεστε την πύλη από την άνεση του οχήματός σας. Χρησιμοποιεί ένα καρούλι σύρμα ως πύλη, μειώνοντας την για πρόσβαση στο αυτοκίνητο με τη χρήση ενός τηλεχειριστηρίου.

Ο σταθμός βάσης χρησιμοποιεί ένα ηλιακό πάνελ για να διατηρείται η μπαταρία. Αλλά αν δεν χρησιμοποιείτε συχνά το σύστημα, δεν πρέπει να λαμβάνει μια πολύ ηλεκτρική ενέργεια καθόλου. Ένα συμβούλιο Arduino ακούει το σήμα από το τηλεχειριστήριο. Στη συνέχεια, δεν αναγκάζει το καλώδιο μέχρι να βγει επίπεδη στο έδαφος και μπορεί να οδηγηθεί. Μόλις το αυτοκίνητο έχει περάσει ένα άλλο κλικ του τηλεχειριστηρίου αυξάνει την πύλη πίσω στη θέση του. Υπάρχει ακόμη μια έκδοση που χρησιμοποιεί δύο πύλες που αποτελούν ένα διάδρομο βοοειδών.

Σκεφτόμαστε ότι θα ήταν αρκετά εύκολο για τις αγελάδες να ωθήσουν ιδανικό μέσα από αυτό. Αλλά αφού είδε το κλιπ μετά το διάλειμμα είναι εμφανές που τους αρέσει να ακολουθούν τους κανόνες.

[Ευχαριστώ Mark]