Δίσκος-o-Mat: ένα photobooth για αρχεία

November 16, 2022 0 By fbnm

Ένα περίπτερο εικόνας είναι μια βασική ιδέα – μείωση σε ένα νόμισμα καθώς και να πάρετε μερικές φωτογραφίες σε λίγα λεπτά. Αυτό είναι μόνο ένα οπτικό ρεκόρ, όμως. Τι γίνεται αν το επιθυμούσατε να εγγράψετε ήχο; επομένως γεννήθηκε το δίσκο-o-mat.

Το δίσκο-o-mat είναι ένα από τα έργα [flo]. Στην τοποθεσία του μικροσκοπικού σκούρου χώρου που ανακαλύφθηκε σε ένα περίπτερο εικόνας, το [Flo] έβαλε μια εγκατάσταση κοπής ρεκόρ. Τα 7 “αρχεία είναι πολυανθρακικά φύλλα, το καθένα μεταφέρεται στο πικάπ με ένα άξονα κενού. Όταν φορτωθεί ο πλαστικός δίσκος, μια γραφίδα έχει ρυθμιστεί στο δίσκο καθώς και το φως ρεκόρ συνεχίζεται.

Δεν υπάρχει ένας υπολογιστής ή οποιοσδήποτε τύπος άλλων ψηφιακών υποδεικνύει την εξοικονόμηση ήχου καθώς και το παιχνίδι πίσω αργότερα. Ό, τι γίνεται ακριβώς όπως ακριβώς ακριβώς πώς 45s – ή πολλά πιο συγκεκριμένα, πραγματικά παλιά 78 – κόπηκαν. Ό, τι κι αν πάει στο μικρόφωνο κόβεται απευθείας σε πλαστικό.

Το δίσκο-o-Mat αναπτύχθηκε αρχικά το 2009, καθώς και έχει ταξιδέψει σε λίγους χώρους. [Flo] εργάζεται για την επιτάχυνση της διαδικασίας καθώς και η δημιουργία του κατασκευαστή λίγο πιο αξιόπιστη. Ακόμα, μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη καθώς και μια αξιοσημείωτη έννοια.

Βίντεο παρακάτω.