Η Google εισάγει νέα pixel 7 καθώς και 7 pro καταστάσεις σε διάφορα χρώματα

May 31, 2023 0 By fbnm

Google αποκάλυψε το νέο pixel 7 καθώς και τα pixel 7 pro gadgets νωρίτερα σήμερα καθώς και για να τους επιλέξουν, είναι επίσης επαλήθευση ότι η επιχείρηση έχει μερικά Νέες καταστάσεις για προσφορά, επίσης.

Ορισμένες νέες καταστάσεις με τα αντίστοιχα χρώματα προσφέρονται για να επιλέξουν από, συμπεριλαμβανομένων των καταστάσεων Pixel 7 που λειτουργούν τα σχέδια διπλής τόνου.

Αυτό δείχνει ότι θα έχετε ένα χρώμα βάσης για την θήκη, ωστόσο με όγκο καθώς και άλλα κουμπιά που χρωματίζονται διαφορετικά. Το χρώμα θα ταιριάζει επίσης με τη γραμμή κάμερας στο πίσω μέρος του Pixel 7 Pro.

Υπάρχει επίσης μια ακόμη σημαντική τροποποίηση από το προηγούμενο στυλ κατάστασης Pixel 6, με τα νέα που διαθέτουν μια λοξή άκρη στην περιοχή Cam γύρω από την πλάτη. Αυτό θα κάνει το τηλέφωνο πολύ πιο εύκολο να κρατήσει, καθώς και λιγότερο αιχμηρό στο δάχτυλο.

Οι νέες καταστάσεις προσφέρονται όλα σε πολλά χρώματα με το Pixel 7 Pro που προσφέρεται στην κιμωλία, το Obsidian, καθώς και το Hazel. Εκείνοι που παίρνουν μια κατάσταση για το νέο τους Pixel 7 μπορούν να επιλέξουν από την κιμωλία, το Obsidian, καθώς και το λεμόνι με το κόστος που έχει οριστεί σε μόλις $ 29, το οποίο επιδιώκει προσιτή σε μας.

Όλες οι καταστάσεις προσφέρονται για προ-παραγγελία τώρα, καθώς πιθανότατα μπορείτε να περιμένετε να εμφανιστούν γύρω από την ίδια ώρα με τα ίδια τα τηλέφωνα. Αυτό δείχνει στις 13 Οκτωβρίου ή εκεί.

Εάν επιδιώκετε να αποκτήσετε τη δική σας κατάσταση, μπορείτε να αγοράσετε απευθείας από το Google σήμερα.

Μπορεί επίσης να επιθεωρήσετε:

Λήψη: iOS 16.1 Το Beta 4 κυκλοφόρησε ως δημόσιο εισαγόμενο πλησίον

Πώς να επισκευάσετε την κακή διαρροή ζωής της μπαταρίας iOS 16 [Οδηγός]

Jailbreak iOS 16.0.2 στο iPhone καθώς και στην ενημέρωση κατάστασης iPad

iOS 16 Συμβατό καθώς και υποστηριζόμενο iPhone, iPad, iPod Touch Devices

iOS 16 Κρυμμένα χαρακτηριστικά: 100+ τροποποιήσεις Η Apple δεν μας είπε

Λήψη: iOS 16.0.2 Αρχείο προφίλ OTA, κυκλοφορούν οι σύνδεσμοι IPSW

Κατεβάστε το iOS 16 τελικούς συνδέσμους IPSW καθώς και τη δημιουργία στο iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Μπορείτε να συμμορφωθείτε με εμάς στο Twitter ή στο Instagram και ακόμη και όπως η σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τρέχοντα από τη Microsoft, το Google, το Apple, καθώς και τον ιστό.