Δημιουργία ενός Theremincello

March 14, 2023 0 By fbnm

Έχουμε εντελώς την μπάλα σε αυτό το έργο. Θα έπρεπε να τρέχει την ημέρα του Απριλίου και δεν θα έχετε ιδέα αν ήταν πραγματική ή μια φάρσα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πολύ σοβαρές επιδόσεις που δίνονται μετά το διάλειμμα είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε χωρίς λίγο ένα χτύπημα. Το εργαλείο που εμφανίζεται παραπάνω είναι ένα Theremincello. Είναι ένα όργανο με τη μορφή ενός κοριτσιού που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με ένα Teremin.

Το όργανο που παίζεται σε αυτό το βίντεο κλιπ είναι η πρώτη γενιά και αυτή που απεικονίζεται παραπάνω είναι ο διάδοχος του. Ο δημιουργός ήθελε να βελτιώσει τα ηλεκτρονικά έτσι ώστε ο προκύπτων ήχος να μην ήταν τόσο φλάουτο ». Το αποτέλεσμα μπορεί να ακουστεί στο βίντεο που είναι ενσωματωμένο σε αυτό το θέμα του κόσμου και νομίζουμε ότι έχουν ολοκληρώσει το στόχο. Ακούγεται πολύ καλύτερα! Στο κλιπ [Thierry Frenkel] επιδεικνύει αλλαγές σημειώσεων στο δάπεδο με το αριστερό χέρι. Το δεξί χέρι που κανονικά θα υποκύψει τις συμβολοσειρές λειτουργεί το μοχλό για να ρυθμίσει την ένταση της τάσης της σημείωσης που αναπαράγεται.

Εάν ένα μόνο δάπεδο δεν είναι αρκετό για τις ανάγκες σας, μπορείτε να εξετάσετε την οικοδόμηση αυτού του σχεδιασμού τεσσάρων κομματιών.

[Ευχαριστώ τον David]