Ο ελεγκτής ATARI Combo έχει αυτό που απαίτησε για οποιοδήποτε τύπο φυσιγγίου

April 1, 2023 0 By fbnm

Vintage Lovers Gaming Λάβετε υπόψη: Αυτό το joystick είναι αυτό που απαίτησε να παίξετε οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού Atari στην αρχική κονσόλα. Συνδέεται καλύτερα στο αρχικό υλικό της κονσόλας καθώς και απομακρύνει την απαίτηση να επιλέξετε ξεχωριστά το joystick, το κουπί ή τον ελεγκτή του πληκτρολογίου. Απλά αφήστε αυτό το κουτάβι που συνδέεται καθώς και την μετεγκατάσταση των χεριών σας στο σύνολο των ελέγχων που χρησιμοποιούνται σε κάθε παιχνίδι.

[x2jiggy] ανέπτυξε το πράγμα από το μηδέν. Το περίβλημα είναι ένα ξύλινο κουτί από το κατάστημα σκάφους. Κρατάει το κλειστό με μερικά μαγνητικά μάνδαλα, όπως μπορείτε να ανακαλύψετε σε παλιομοδίτικα ντουλάπια κουζίνας. Τα κουμπιά του πληκτρολογίου είναι τοποθετημένα σε ένα κομμάτι του Protoboard, ωστόσο πήρε το χρόνο για να του προσφέρει ένα παλτό αντίστοιχης βαφής για να εξασφαλίσει ότι δεν κοιτάζει έξω. Εσωτερικά θα ανακαλύψετε κάποια πολύ πιο πρωταρχική, καθώς και συγκόλληση σημείων προς το σημείο για να ολοκληρώσετε τις υπόλοιπες συνδέσεις.

Μπορείτε να δείτε ένα γρήγορο βίντεο κίνησης της διαδικασίας ανάπτυξης μετά το διάλειμμα. Αυτό μας θυμίζει τον καθολικό ελεγκτή που αναπτύχθηκε για την ενότητα εργασίας.