Ο Turntable Sequencer διατηρεί τον Techno Beat

August 18, 2022 0 By fbnm

Πρέπει να παραδεχτούμε, δεν έχουμε κανένα είδος έννοιας τι να τηλεφωνήσετε αυτό το hack. Ο καλλιτέχνης [Graham Dunning] αναφέρεται κάπως στεγνό ως η “μηχανική μέθοδος techno”, ωστόσο αυτό δεν προτιμά να το κάνει δικαιοσύνη. Πιστεύουμε ότι το “Turntable-Sequencer-Synthesizer-Beat-Dub-Stepper Thingy. Με cowbell. ”

Καλέστε το τι θα το κάνετε, αλλά [Graham] έχει πραγματικά περάσει την απόσταση στην εξαγωγή όσο το δυνατόν περισσότερο θόρυβο από το ταπεινό πικάπ, το οποίο χρησιμοποιείται ως πολύ περισσότερο από ένα συγχρονισμό από μια πηγή θορύβου. Αν και αναπαράγει και τα αρχεία – τουλάχιστον ένα μέρος αυτών. [Graham] μάσκες των αυλακώσεων καθώς και άγκυρες το χέρι του τόνου για να διασφαλίσει ότι αναπαράγεται μόνο ένα κομμάτι ενός κομματιού. Άλλα αρχεία καλύπτονται με αγώγιμη μεμβράνη πάνω από τις οποίες τοποθετούνται επαφές υαλοκαθαριστήρων, παρέχοντας ενεργοποιητές για διαφορετικούς συνθέτες. Ιδιαίτερα δημιουργικό είναι το μηχανικό τμήμα κρουστών. Ένα ρεκόρ κόβεται ακτινικά για να πληκτρολογεί κάμερες που οι μηχανικοί οπαδοί ταξιδεύουν περιοδικά για να χτυπήσουν είτε τον κώνο ενός γούφερ για τις νότες μπάσων είτε ένα Cowbell για – καλά, Cowbell.

Μπορεί να μην γοητεύει σε όλους, ωστόσο, πρέπει να παραδεχτείτε ότι υπάρχει κάτι μαγευτικό για την παρακολούθηση αυτής της εξέδρας σε δράση. Ο ρυθμός είναι αρκετά πιασμένος, καθώς και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο online απόδοσης μετά το διάλειμμα, υπάρχει ένας μεγάλος χώρος για το [Graham] για να αποκαλυφθεί με αυτό το όργανο. Δεν θα με πειράζει να δει ακριβώς πώς θα έβαλε το συμπιεστότυπο αυτή την εξέδρα να εργαστεί στις επιδόσεις τους.

Ευχαριστώ για την άκρη, [Shrad]