Οι χάκερ στην Αφρική χτίζουν το δικό τους αεροσκάφος

January 5, 2023 0 By fbnm

ενώ προσπαθείτε να βρείτε μια ιδέα για την επόμενη δουλειά σας, αυτός ο τύπος χτίζει το δικό του ελικόπτερο από ό, τι μπορεί να βρει. Είναι μόνο ένας από τους αεροναυτικούς χάκερ που εμφανίζονται σε μια ιστορία στην καθημερινή αλληλογραφία. Η αφήγηση του άρθρου μας αφήνει με πολλές ερωτήσεις, ωστόσο υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες για να το αξιοποιήσετε.

Εκτός από το HELI που φαίνεται πάνω από εκεί, υπάρχουν επίσης ένα ζευγάρι αεροπλάνου που αναπτύσσεται στο Gawk στο. Η Αφρική έχει ήδη δημιουργήσει μερικά εξαιρετικά έξυπνα άχυρα όπως οι θέσεις εργασίας του William Kamkwamba, οι οποίες βελτίωσε την υποδομή του χωριού. Έλαβε επαρκή ειδοποίηση από το έργο του για να προσγειωθεί μια υποτροφία για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του καθώς και ότι η τύχη έχει επίσης προστεθεί στους δημιουργούς αυτών των αεροσκαφών.

Στην αρχή, σκεφτήκαμε αυτή τη δουλειά ελικοπτέρου ήταν δυνατή από την έλλειψη ρύθμισης της κυκλοφορίας του αέρα σε αυτό το μέρος του κόσμου. Αυτή δεν είναι η κατάσταση όπως ο [Onsmus Mwangi] – ο οποίος κάνει τη ζωή του ως αγρόκτημα – απαγορεύτηκε να πετάξει το σκάφος από την περιφερειακή αστυνομία. Μπορεί να υπάρχει μια ακόμη ευκαιρία να πετάξει αργότερα στη ζωή. Έχει χρηματοδότηση στην ερευνητική μελέτη αεροσκαφών συντήρησης στο εξωτερικό. +

Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε κανένα είδος βίντεο αυτού του πράγματος σε δράση. Εάν αυτό είναι απαράδεκτο για να δοκιμάσετε την επισκευή σας από αυτό το ανθρώπινο-μέγεθος οκτακλητήριο.

[Ευχαριστώ Brandon]