Δημιουργία ροζ θορύβου

February 28, 2023 0 By fbnm

[Miceuz] μόλις ολοκλήρωσε το πρώτο του έργο Electronics Project της πρώτης επιφάνειας. Είναι μια ροζ γεννήτρια θορύβου που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του εξοπλισμού ήχου (κύλιση προς τα κάτω τον σύνδεσμο για την αγγλική έκδοση του write του).

Ο ροζ θόρυβος βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε κόκκινο θόρυβο καθώς και λευκό θόρυβο. Δεν αναγνώρισε ότι υπήρχαν πολλά περισσότερα χρώματα από ό, τι άσπρο όταν πρόκειται για θόρυβο; Το πλεονέκτημα των δοκιμών με ροζ θόρυβο είναι ότι η ισχύς του ηχητικού σήματος είναι σταθερή με κάθε οκτάβα του θορύβου – λευκού θορύβου ενισχύει σε ισχύ με κάθε επιπλέον οκτάβα που μπορεί να βλάψει τα tweeters σε ένα σύστημα θορύβου.

Ο στόχος σε αυτό το στυλ ήταν να αναπτυχθεί μια γεννήτρια θορύβου που διαμορφώνεται σε μια υποδοχή XLR. [Miceuz] ξεκίνησε με έναν υπάρχοντα σχεδιασμό, καθώς και την τροποποίησε για να ταιριάζει στις ανάγκες του. Όπως σαν ένα μικρόφωνο συμπυκνωτή, η ροζ γεννήτρια θορύβου χρησιμοποιεί φάντασμα ισχύ αντί μιας αυτόνομης πηγής ισχύος. Για παράδειγμα, το ύφος που έβαλε αυτό τις χρεώσεις δύο μπαταρίες 9V. Το μέγεθος, η επιλογή της θήκης, καθώς και η απουσία μπαταρίας, όλη η νίκη ξόρκι για αυτό το έργο.