Διαγωνισμός Fubarino: Ο Simon λέει ο Hackaday

December 2, 2022 0 By fbnm

Όταν [Scott] είδε την ανακοίνωσή μας για ένα διαγωνισμό για να κερδίσει ένα Fubarino, είχε την αξιοσημείωτη εικόνα που σχεδιάζει νέο υλικό δεν απαιτείται. Αντ ‘αυτού, πήρε ένα κιτ συγκόλλησης Simon και πρόσθεσε ένα αυγό του Πάσχα Hackaday που μπαίνει το αγαπημένο μας URL στο Morse Code.

Η είσοδος του [Scott] ξεκίνησε με ένα Sparkfun Simon λέει κιτ συγκόλλησης. Είναι ένα υπέροχο κιτ που διαθέτει ένα ATMEGA328, τέσσερα κουμπιά και LED και ένα ηχείο. Stock, Αυτό το συμβούλιο έρχεται προγραμματισμένο με ένα παιχνίδι Simon Run-of-Mill Simon, αλλά περιλαμβάνει επίσης ένα σειριακό bootloader και ένα σύνολο σειριακών ακίδων για επαναπρογραμματισμό.

Το νέο firmware for [Scott] Simon χρησιμοποιεί τον κώδικα Morse για το “Hackaday.com” για να καθορίσει το χρόνο μεταξύ του κουμπιού αναβοσβήνει για κάθε γύρο. σε σύγκριση με το παλιό παιχνίδι Simon Simon από τη δεκαετία του ’70, η έκδοση του [Scott’s] φαίνεται λίγο πιο δύσκολη. Το παιχνίδι είναι βασικά το ίδιο, αλλά προσπαθεί να θυμηθεί το μοτίβο όταν τα κουμπιά δεν ανάβουν σε ένα κανονικό μοτίβο είναι πιο δύσκολο από το συνηθισμένο.

Επειδή η [Scott] δεν είναι η μεγαλύτερη στο Simon, πρόσθεσε μια άλλη μέθοδο για να δημιουργήσει το Full Morse για το “Hackaday.com”. Ενώ πατώντας ένα κουμπί ξεκινά ένα νέο παιχνίδι, κρατώντας τα δύο κουμπιά ταυτόχρονα θα γράψει το πλήρες Morse του ‘Hackaday.com’ στο επάνω αριστερό πλήκτρο: ένα μεγάλο αυγό του Πάσχα που προσθέτει επίσης κάποια δυσκολία σε ένα κλασικό παιχνίδι.

Αυτή είναι μια καταχώρηση στο διαγωνισμό Fubarino. Υποβάλετε την καταχώρισή σας πριν από τις 12/19/13 για μια πιθανότητα σε μία από τις 20 Fubarino SD Boards που το μικροτσίπ έχει εγκαταστήσει ως βραβεία!