Διαγωνισμός Fubarino: Έλεγχος Bluetooth για PC PSU

October 24, 2022 0 By fbnm

[Mike] Ήθερται να έχει τηλεχειριστήριο της τροφοδοσίας στον υπολογιστή του. Αλλά το wake-on-lan δεν ήταν πραγματικά τόσο ενδιαφέρον γι ‘αυτόν. Αντ ‘αυτού, έβαλε να χτίσει αυτόν τον ελεγκτή Bluetooth που χειρίζεται άμεσα τη μητρική πλακέτα (PDF).

Έχοντας ο νικητής του διαγωνισμού Trinket βασίζει το έργο σε αυτό το συμβούλιο που βλέπει στα αριστερά. Υπάρχει επίσης μια μονάδα Bluetooth RN-42 και ένα ζευγάρι διακόπτες αναλόγων TI TS5A3157. Μόλις ολοκληρωθεί το πρωτότυπο όλο το πράγμα θα ξεπεράσει την ισχύ αναμονής και να βρίσκεται μέσα στην περίπτωση του υπολογιστή του. Η έκδοση του Breadboard απλά αλλάζει μερικά LED, αλλά αυτό θα καταλήξει να συνδεθεί με τους καρφίτσες για τα κουμπιά τροφοδοσίας μόλις εγκατασταθούν.

Το βίντεο μετά το διάλειμμα δείχνει το αυγό του Πάσχα. Η συσκευή ελέγχεται από την προσαρμοσμένη εφαρμογή Android [Mike]. Κάθε 42η φορά στέλνει μια εντολή ισχύος, η συσκευή καλεί πίσω με τη διεύθυνση URL μας.

Αυτή είναι μια καταχώρηση στο διαγωνισμό του Fubarino για μια πιθανότητα σε μία από τις 20 Fubarino SD Boards που ο μικροτσίπ έχει εγκαταστήσει ως βραβεία!