Ο θερμαντήρας αερίου παίρνει ένα αντίγραφο ασφαλείας μπαταρίας

September 25, 2022 0 By fbnm

με τη διαθεσιμότητα φθηνών μονάδων, κατέληξε να είναι απλή στην hack / να κάνει τα πράγματα στο σπίτι καθώς και τις οικιακές συσκευές βλέπουν τα πιο πρωτοποριακά hacks όλων. Σε ένα τέτοιο hack, το [Vadim] παίρνει το διαδρομή DIY για την προσθήκη αντιγράφου ασφαλείας μπαταρίας στη θερμάστρα του αερίου του.

Το υπάρχον σύστημα του λειτουργεί σε δύο μπαταρίες τύπου D που απαίτησαν να αντικατασταθούν όταν εξαντλούνται. [Vadim] επιθυμούσε να πραγματοποιήσει μια αναστρέψιμη τεχνική, δεδομένου ότι ζει σε ένα νοικιασμένο μέρος. Αντικατέστησε τα αρχικά κύτταρα με προσαρμογείς μπαταριών, καθώς και έφερε τις συνδέσεις που χρησιμοποιούν δύο καλώδια. Στη συνέχεια προχώρησε να προσθέσει δύο μπαταρίες κινητού τηλεφώνου με ρυθμιστή TPS54233 έτσι ώστε να τροφοδοτεί την προτιμώμενη τάση στον θερμαντήρα αερίου. Αυτό είναι συναρπαστικό, δεδομένου ότι η ενότητα που χρησιμοποιείται είναι ένα επίσημο όργανο του Τέξας EVM αντί της πρότυπης αγοράς eBay.

Οι αντοχές που προκαλούν οι μπαταρίες είναι φορτισμένες χρησιμοποιώντας μονάδες με βάση το TP4056 το οποίο με τη σειρά τους τροφοδοτούνται 5V από μονάδες τροφοδοσίας. Η τάση DC συνδέεται με ένα LM1117 για να τροφοδοτεί την ισχύ στον θερμαντήρα από το δίκτυο καθώς και το διακόπτη επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ένα ρελέ SPDT. Το περίβλημα είναι ένα ταπεινό πλαίσιο το οποίο μοιάζει με ένα πλαστικό δοχείο τροφίμων καθώς και είναι εφοδιασμένο με τους αδένες καλωδίου PG9 μαζί με έναν κάτοχο ασφαλείας για εκκίνηση. Ρίξτε μια ματιά στην αρχική δημοσίευση για μια πληθώρα φωτογραφιών καθώς και λεπτομέρειες για την κατασκευή.

Αυτό ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας εργασίας που συνοδεύει τη χρησιμοποίηση προσφερόμενων εξαρτημάτων για να διορθώσει ένα ζήτημα χωρίς τα Frills. Ο τροφοδότης ιχθύων DIY είναι ένα ακόμη παράδειγμα μιας εργασίας με πρακτικό στυλ καθώς και είναι ένα φανταστικό παράδειγμα DIY.