Είναι ένας εκτυπωτής 3D Lego εξ ορισμού αυτοπεποίθηση;

December 21, 2022 0 By fbnm

Τα μέρη LEGO είναι πλαστικά. Οι 3D εκτυπωτές κάνουν εξαρτήματα από πλαστικό. Έτσι, το μεταβατικό σπίτι μας λέει ότι ένας εκτυπωτής 3D Lego θα πρέπει να είναι σε θέση να αναδημιουργήσει τον εαυτό του. Αυτό δεν είναι ακόμα εκεί, κυρίως επειδή δεν χρησιμοποιεί πλαστικό νήμα ως μέσο εκτύπωσης. Κοιτάξτε κοντά και πιθανότατα θα αναγνωρίσετε αυτόν τον εξωθητήρα ως η άκρη ενός καυτού όπλου κόλλας. Εάν όλα τα υπόλοιπα σταματήσουν να εργάζεστε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα ως εφαρμογή θερμής κόλλας ακριβείας.

Οι οδηγίες για να κάνετε τη δική σας έκδοση περιλαμβάνουν την αναφορά σχεδιασμού και μερικές έννοιες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το διανομέα κόλλας. Για τη φάση σχεδιασμού [Matstermind] χρησιμοποίησε ψηφιακό σχεδιαστή LEGO. Είναι βασικά το CAD με ολόκληρη τη βιβλιοθήκη των LEGO που διατίθενται ως δομικά στοιχεία. Από εκεί συναθροίστηκε το μηχάνημα που διοικείται από ένα τούβλο NXT. Συνεχίζει να συνδέει με μερικά διαφορετικά τμήματα εκτύπωσης. Υπάρχουν οδηγίες για τη χρήση κραγιόν για να κάνουν χρωματιστά μπαστούνια κόλλας, καθώς και μια μέθοδο εκτύπωσης σε ζάχαρη χρησιμοποιώντας τον εξωθητή θερμής κόλλας.

Θυμάμαστε να βλέπουμε έναν άλλο εκτυπωτή 3D Lego. ότι ένα άτομο δεν χρησιμοποίησε ούτε έναν εξωθητήρα. Τοποθετείται μπλοκ με βάση το σχεδιασμό που πρόκειται να εκτυπωθεί.

[Ευχαριστώ Bryson μέσω Προσθετικής γνώσης]