Φέρνοντας τον Elua στο ποντίκι

December 5, 2022 0 By fbnm

[KARL] άρεσε το βυθισμένο του – μια μικρή πλατφόρμα μικροελεγκτών μικροεπιλεγμένων βραχιόνων – όμως επιθυμούσε ένα διαδραστικό περιβάλλον προγραμματισμού. Ο θεμελιώδης απλώς δεν το κόβει, επομένως επέλεξε να φέρει τον Έλαα στο βυθισμένο του.

Κατά την επιλογή μιας διαδραστικής ατμόσφαιρας πρόοδος για μικροελεγκτές, συνήθως έχετε δύο επιλογές: παλιά ή τεράστια. Σίγουρα, υπάρχει ένα μεσαίο έδαφος με την Python σε ένα χέρι, ωστόσο γιατί να μην χρησιμοποιήσετε κάτι που αναπτύχθηκε ρητά για μικροελεγκτές;

Για να πάρετε το Elua που τρέχει στο πάτημα του, το [Karl] κατέλαβε την πιο πρόσφατη έκδοση καθώς και το POPPED το στο βυθισμένο του. Η παρούσα έκδοση, 0,9, δεν έχει υποστήριξη για μια κάρτα SD, περιορίζοντας σοβαρά τη χρησιμότητά του. [Karl] Πήρε γύρω από αυτό με την καλωδίωση μιας κάρτας SD στο βυθισμένο, παρέχοντας τον Gigabytes της περιοχής για όλες τις εργασίες προόδου του.

Ενώ οι avrs καθώς και οι φωτογραφίες του κόσμου είναι κολλημένοι με γλώσσες όπως C ή χειρότερα, οι νέες σανίδες βραχίονα που προσφέρονται είναι πολύ περισσότερο από ικανές να λειτουργούν ένα συνολικό περιβάλλον προόδου ELUA, με ό, τι διαθέσιμο με ένα τερματικό σταθμό. [Karl] συνέστησε ακόμη και τον δικό του συντάκτη για το βυθισμένο καθώς και σύντομα θα δουλέψει σε μερικές παρτίδες ενσωματωμένες θέσεις εργασίας που έχει κατά νου.