Είσοδος βραβείων Hackaday: Ένα άλλο κουμπί Internet

March 6, 2023 0 By fbnm

Είναι μακρά ένα βασικό μέλλον-ατενίζοντας, η ιδέα ότι θα φτάσουμε σε μια στιγμή στην οποία όλες οι ανέσεις της ζωής μπορούν να κληθούν στον τύπο ενός κουμπιού. Μέσω της μαγείας της τεχνολογίας, δηλαδή, χωρίς το στρατό των ανθρώπων υπαλλήλων με τους οποίους πλούσιους Βικτωριανούς περιβλήθηκαν για να επιτύχουν τον ίδιο στόχο.

Φυσικά, για να φτάσετε σε αυτό το κουμπί που πιέζει το Nirvana, κάποιος πρέπει να κάνει τα κουμπιά. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για το βραβείο ενός κουμπιού για να τους κυβερνήσουν όλα, αυτό που είχαμε πιθανώς είδε το μεγαλύτερο μέρος της Dash του Amazon. Σήμερα, αν και σας φέρνουμε μια άλλη πιθανότητα. [Hendra kusumah] ‘s a.i.b. (Ένα άλλο κουμπί IOT) είναι όπως υποδηλώνει το όνομά του, ένα κουμπί συνδεδεμένο στο Internet. Πιο συγκεκριμένα είναι ένα κουμπί που συνδέεται με το IFTTT και σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τη δράση σας από εκεί.

Υλικό σοφό, δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Ένα κουμπί, ένα φωτόνιο σωματιδίων, μερικά καλώδια και μια αντίσταση. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε τον κωδικό στην πλακέτα και μακριά πηγαίνετε. Με μια μικρή αλλαγή κώδικα, λειτουργεί επίσης με ένα ESP8266. Αυτό είναι, δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο. Μπορείτε να ρωτήσετε πού βρίσκεται η διασκέδαση σε αυτό, αλλά θα χάσετε το σημείο. Είναι το γεγονός ότι ενεργοποιείτε χρησιμοποιώντας το κουμπί που έχει σημασία, οπότε γιατί να δημιουργήσετε το κουμπί μια πόρνη;

Σας έχουμε δείξει πολλά κουμπιά IOT, μόνο μερικές θέσεις είναι αυτό το κουμπί ESP8266 και μια ματιά στη δεύτερη γενιά του Amazon Dash.

Το HackadayPrize2017 χρηματοδοτείται από: