Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται εύκολα με εφαρμογές MultItasking Launchify

April 5, 2023 0 By fbnm

είναι μία από τις προτιμώμενες κατηγορίες εφαρμογών μου. Νωρίτερα έχω μοιραστεί μερικές εκπληκτικές εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ ένα ακόμη. Αλλά περιμένετε, γιατί θα πρέπει να δοκιμάσετε μια άλλη εφαρμογή που θα εκτελέσει την ίδια λειτουργία που η τρέχουσα εφαρμογή πολλαπλών εργασιών σας εκτελεί άψογα ήδη; ΕΠΙΛΟΓΗ.

Το Android είναι όλα σχετικά με τις επιλογές, έχετε τόνους επιλογών χάρη στο Awesome Google Play Store. Μπορείτε εύκολα να βρείτε μια εναλλακτική λύση για πρακτικά οποιαδήποτε υπηρεσία ή οποιαδήποτε εφαρμογή. Τώρα λοιπόν, σας δίνω μια άλλη επιλογή, μια επιλογή, για να δοκιμάσετε μια άλλη εκπληκτική εφαρμογή πολλαπλών εργασιών, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας ποια εφαρμογή πληροί τις απαίτησης σας. Αυτή η εφαρμογή ονομάζεται Launchify και αναπτύσσεται από το Emberify.

Το Launchify είναι μια εφαρμογή multitasking που σας συνιστά την καλύτερη εφαρμογή στην καλύτερη στιγμή. Πριν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την άδεια χρήσης εφαρμογών. Το Launchify θα χρησιμοποιήσει αυτή τη συγκατάθεση για την παρακολούθηση των δεδομένων χρήσης της εφαρμογής σας στο παρασκήνιο και θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέχθηκαν για να κάνουν συστάσεις εφαρμογών.

Το Launchify θα εμφανίσει μια οριζόντια λίστα με 6 πολλές εφαρμογές σας στην ομάδα ειδοποιήσεων με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται.

Τώρα που βρίσκεστε στην κύρια σελίδα της εφαρμογής, μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορες πτυχές της εφαρμογής με τρόπο που σας ταιριάζει. Για παράδειγμα, εάν δεν θέλετε να εμφανιστεί μια εφαρμογή στη λίστα, μπορείτε να την αποκρύψετε χρησιμοποιώντας το μενού Hide Apps. Το Launchify δεν θα παρακολουθεί τη χρήση δεδομένων για κρυμμένες εφαρμογές. Εάν αλλάξετε ανάμεσα σε έναν περιορισμένο αριθμό εφαρμογών ξανά και ξανά, μπορείτε να τοποθετήσετε όλες αυτές τις εφαρμογές (έως 6) στον πίνακα ειδοποιήσεων χρησιμοποιώντας το μενού προσαρμοσμένων εφαρμογών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη διεύθυνση σπιτιού και εργασίας σας και θα σας δείξει διαφορετικές εφαρμογές σε διαφορετικά μέρη. Οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο όταν εργάζεστε θα εμφανίζονται στον πίνακα ειδοποιήσεων όταν εντοπίζει ότι βρίσκεστε στη θέση εργασίας σας και το ίδιο ισχύει και για τη διεύθυνση του σπιτιού σας.

Μαζί με τον πίνακα ειδοποιήσεων, αυτή η λίστα συστάσεων είναι διαθέσιμη από την οθόνη κλειδώματος καθώς και από την αρχική οθόνη με τη βοήθεια ενός γραφικού στοιχείου.

Με το να ξοδεύετε λίγα χρήματα, μπορείτε να υποστηρίξετε τους προγραμματιστές και να ξεκλειδώσετε ορισμένα χαρακτηριστικά Premium όπως η προσθήκη μιας άλλης σειράς εφαρμογών και των συχνών επαφών σας.

Αυτό είναι το Launchify – μια εκπληκτική εφαρμογή πολλαπλών εργασιών που προβλέπει ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιείτε σε ποια ώρα. Μπορεί να μην προτείνει τις κατάλληλες εφαρμογές στην αρχή, αλλά να του δώσει λίγο χρόνο. Μόλις κατανοήσει τον τρόπο που χρησιμοποιείτε εφαρμογές θα γίνει πολύ φοβερό και θα προσφέρει ακριβείς συστάσεις.

[GooglePlay URL = “”/]