Ζωντανός λαμπτήρας με την κίνηση του άλματος

October 26, 2022 0 By fbnm

Η κίνηση του άλματος είναι μια εξαιρετικά μεγάλη συσκευή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει πολλές εφαρμογές αλληλεπίδρασης με φυσικές συσκευές. [Xavier] επιθυμούσε να διαχειριστεί μια αξιολάτρευτη σερβοκινητήρα με τα χέρια του, καθώς και με τη βοήθεια ενός άλματος καθώς και ένα Arduino που ήταν σε θέση να κάνει ακριβώς αυτό.

Το API κίνησης Leap έχει μια εύχρηστη λειτουργία που θα εξάγει όλα τα δεδομένα του μέσω ενός websocket. Είναι μια εξαιρετικά απλή μέθοδος για τη μεταφορά θέσεων χεριών με μια ελάχιστη ποσότητα γενικών, καθώς και με λίγο κομμάτι node.js, είναι μόνο δύο γραμμές κώδικα για να συνδέσετε το άλμα σε διακομιστή websocket.

Με τα δεδομένα άλματος σε ένα διακομιστή ιστού, το μόνο που έχει ανατεθεί το μόνο που το έχει τραβήξει σε ένα Arduino. Και πάλι, [Xavier] χρησιμοποίησε το Node.js, αυτή τη φορά γύρω στον τύπο του Johnny Five, ένα πλαίσιο Arduino που βασίζεται στο JavaScript. Μετά από αυτό, ήταν ένα απλό ζήτημα της χαρτογράφησης των δεδομένων από το άλμα σε σερβοκινητικές κινήσεις στην λάμπα που εμπνέεται από Pixar Pixar του Pixar του Xavier].

Βίντεο της εξελίξεως παρακάτω.