Καταρρίψτε σε κάποιες αφρικανικές μελωδίες με αυτό το synth homebrew

June 4, 2022 0 By fbnm

South African [Afrorack] ισχυρίζονται ότι έχουν χτίσει την πρώτη οικιακή αρθρωτή συνθεσάιζερ στην Αφρική. Αν (Βίντεο, ενσωματωμένο παρακάτω) Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα αφρικανικά έθνη είναι οι βασιλιάδες του ρυθμού, και που ζουν στις λιγότερο καλοπροαίρετες περιοχές που πρέπει να έχετε μια ορισμένη επινοητικότητα για να χρησιμοποιήσετε τα υλικά γύρω σας. Δεν είναι σαν να μπορείτε απλά να ξεπεράσετε το τοπικό ηλεκτρονικό κατάστημα για ένα κομμάτι που λείπει, ακόμα κι αν είχατε τα κεφάλαια γι ‘αυτό.

Η αρθρωτή σύνθεση φαίνεται πολύ ωραία, τραχιά και έτοιμη σαν ένα πραγματικό homebrew, και η χρήση ενός πετρελαίου μπορεί να ένα μπάσο τύμπανο και ρύζι σε ένα πλαστικό σκάφος, καθώς ένα όργανο μπορεί να φανεί ακατέργαστο, αλλά ακούγεται αρκετά καλό. Και οι τρεις προσθήκες στην εξέδρα είναι απλές ηλεκτρομαγνητικές υποθέσεις, αλλά από το ράφι είναι ένα ακριβό πολυτέλεια, τα πηνία των χεριών τραυμάτων ήταν εντάξει. Με μια μπομπίνα που σχηματίζεται με μεταλλική ράβδο και δύο κατάλληλα κομμένα καπάκια φιάλης Fanta, ένας κάτοχος καρουλιού σύρματος που κάθεται σε αυτό που μοιάζει με ένα παρασκήνιο κέικ, κατασκευάστηκε ένα περιστρεφόμενο περιστρεφόμενο πηνίο. Κάναμε smirk λίγο όταν σε ένα πρώιμο πυροβολισμό, το σύρμα καθοδηγήθηκε με το χέρι, το οποίο ακολούθησε γρήγορα μια προσαρμογή για να καθοδηγεί με ένα κουρέλι. Ο Darn τριβής καίει! Παρακολουθούμε αυτό με το ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες προσθήκες, αλλά για τώρα, απλά κάθονται πίσω και nerd σε κάποιες άρρωσες αφρικανικές techno tunes!

Θέλετε να δείτε ένα χάος-o-καλώδια μετατρέπονται σε κάτι σημαντικό; Έχετε κάποια αγόρια παιχνιδιών που βρίσκονται γύρω από την ανάγκη να κάνουν κάτι; Τι συμβαίνει με ένα ChipTune Synth;

Ευχαριστώ [Aaron] για την άκρη!