Χτυπήστε τη πεζοπορία σας με αυτό το Arduino Puzzle Geocache

February 23, 2023 0 By fbnm

για όσους επιθυμούν να πετάξουν, δεν χρειάζεται λόγος να χτυπήσει το δάσος. Άλλοι λαοί, όμως, απαίτηση λίγο ομοάνθρακας για να μπει στο φανταστικό σε εξωτερικούς χώρους, το οποίο έρχεται η Geocaching: Απόκρυψη κάτι στο δάσος, δημοσιεύει συμβουλές στη θέση του online, καθώς και θα έρθουν. Το παζλ είναι το αξιοθέατο, καθώς και το διπλάσιο έτσι για αυτό το geocache με ένα παιχνίδι με Arduino που πρέπει να επιλυθεί πριν ξεκλειδωθεί η προσωρινή μνήμη.

Το πραγματικό περιεχόμενο ενός geocache σπάνια το σημείο – τελικά, είναι το ταξίδι, όχι ο προορισμός. Αλλά ο προορισμός [cliptwings] είναι πιθανόν να είναι ένα πραγματικό πλήθος ευχάριστο. Όπως πολλά geocaches, αυτό αναπτύσσεται σε ένα ανθεκτικό στο νερό πλαστικό πυρομαχικό. Μέσα στο δοχείο είναι μια ακόμα πόρτα που μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο από την σωστή επίλυση ενός παραδοσιακού παιχνιδιού hangman. Το ίδιο το παιχνίδι μπορεί να φανεί εξοικειωμένο σε μακροχρόνια αναγνώστες Hackaday, επειδή το εμφανίσαμε ξανά το 2009. Η σωστή επίλυση του παζλ ανοίγει το εσωτερικό θάλαμο για να εκθέσει την καλοσύνη geocaching μέσα.

Έξυπνα, [cliptwings] Τοποθετείται η μπαταρία Volt για το Arduino στην κορυφή της εσωτερικής πόρτας για να βεβαιωθείτε ότι οι κτηνοτρόφοι μπορούν να αντικαταστήσουν μια νεκρή μπαταρία καθώς και να παίξουν το παιχνίδι. Παραδόξως, η καταχώρηση μνήμης cache στο geocaching.com (απαιτείται εγγραφή) δεν οδηγεί στους παίκτες να φέρουν μια μπαταρία μαζί.

Φαίνεται ότι η κρυφή μνήμη έχει ήδη ανακαλυφθεί καθώς και επιλυθεί όταν έβαλε λίγες μέρες πίσω σε ένα πάρκο βόρεια του Tucson, Αριζόνα. Άλλες συσκευές CACHES Έχουμε εμφανίσει τα αντίστροφα caches με δυνατότητα GPS, καθώς και μια προσωρινή μνήμη παζλ που χρειάζεται IR-Vision για να ξεκλειδώσετε.

Χάρη στο [Dan Wagoner], ο οποίος ανέπτυξε το παιχνίδι πάνω στο οποίο βασίζεται αυτό, για την άκρη.