Η μη επιφύλαξη ενός στερεοφωνικού αυτοκινήτου

August 24, 2022 0 By fbnm

[NOH FARRINGTON] μόλις ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό ορόσημο στη ζωή του, αγοράζοντας το πρώτο του αυτοκίνητο! Ένα ένδοξο 2001 Ford Focus Wagon. Ενώ μπορεί να είναι ένα πλήρως φορτωμένο πολυτελές όχημα, λείπει ένα πράγμα φτωχό [noah] δεν μπορεί να ζήσει χωρίς. Ένα λιμάνι aux-in.

Είχε μερικές επιλογές για να διορθώσει την κατάσταση. Ζήστε μαζί του, όπως και το παράξενο πρωτόκολλο Ford Media έξω από την πλάτη, ή ξεγελάστε το CD Player να παίξει την είσοδό του. Φυσικά επέλεξε την τρίτη επιλογή.

Η πρώτη του πρόκληση αφαιρέθηκε το κατάστρωμα από το αυτοκίνητο. Οι άνθρωποι του είπαν ότι θα έπρεπε να αγοράσει φανταχτερά εργαλεία στερεοφωνικής απομάκρυνσης – έκανε να κάνει με μαϊντανές σκηνές και κρεμάστρες παλτών. Χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο όπως περιγράφεται σε ένα παρελθόν aux-in hack, εντόπισε τον ήχο σε οδηγεί στο καλώδιο της κορδέλας του CD. Με προσεκτικά συγκόλληση στο δικό του βύσμα Aux-in, είναι σχεδόν έτοιμος για τις επιχειρήσεις! Δυστυχώς, ο CD Player πρέπει επίσης να σκεφτεί ότι είναι ενεργοποιημένο για να εξάγει σωστά τον ήχο. [NOAH] Επιλέξτε την απλή λύση – καταγράψτε ένα σιωπηλό CD για να φύγετε πάντα στο κατάστρωμα.

Κολλήστε γύρω από το διάλειμμα για να το δείτε σε δράση.

Μπορεί να μην οδηγεί ένα κλασικό 1974 pacer, αλλά τουλάχιστον τώρα μπορεί να βράσει στην ψηφιακά αναλωμένη μποέμνα ραψωδία από το τηλέφωνό του!