Η Hacking καθώς και η κύλιση στη δυσκολία της Red Bull Development

July 1, 2022 0 By fbnm

η ομάδα στο HarfordHackerspace χρησιμοποίησε το Wits τους καθώς και τη φαντασία για να προσγειωθεί μια περιοχή στον τελικό γύρο της πρόκλησης ανάπτυξης του Red Bull. Η ομάδα που εμφανίζεται στο Μπρούκλιν μόλις χθες χθες, έτοιμη να χειριστεί όλους τους φορείς στην 72ωρη δυσκολία hacking που ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Όπως και κάθε είδος άλλης σύμβασης χάκερ, ο κόκκινος ταύρος δυσκολία σπορ οι δικές του ειδικές κονκάρδες επισκεπτών απλώς επαιτεία να πετάξει, να προωθηθεί, καθώς και άλλως ξεγελαστεί με. Όταν η ομάδα που εμφανίζεται στη Νέα Υόρκη, παρέχονταν τα δικά τους, καθώς και μετά τις εκδηλώσεις έναρξης που αφορούσαν κοντά, η πειρατεία άρχισε. Τα κονκάρδες βάζουν τι εμφανίστηκαν όπως τα μηνύματα κώδικα Morse μέσω ενός ενιαίου κόκκινου LED, καθώς και ενώ μέρος της ομάδας εργάστηκε για να καταγράψει καθώς και να αποκωδικοποιήσει το μήνυμα, άλλοι άρχισαν αντίστροφη μηχανική την ενσωματωμένη εικόνα του σήματος.

Ήταν πραγματικά σε θέση να παρακάμψουν τις ασφάλειες της εικόνας για να ελέγξουν τον κώδικα μέσα, καθώς και αυτό που ανακαλύφθηκαν ήταν αρκετά αστείο. Θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τον παραπάνω σύνδεσμο για να ανακαλύψετε τι ήταν, όμως να ξεκουραστεί, οι κόκκινοι ταύροι έχουν απολύτως μια αξιοσημείωτη αίσθηση του χιούμορ.