Τοποθετώντας δύο χρόνια σε ένα μπολ

November 1, 2022 0 By fbnm

τους τελευταίους μήνες, η [Frank Howarth] βάζει πολλή προσπάθεια σε ένα τεράστιο ημερολόγιο Sequoia που άρχισε να φρεζάρει πριν από δύο χρόνια. Πρόσφατα ολοκλήρωσε μια φανταστική καρέκλα, αλλά στα χρόνια αυτά τα τεράστια μπλοκ ξυλείας έχουν καθίσει γύρω, είχε πάντα ένα έργο στο πίσω μέρος του μυαλού του: ένα τεράστιο ξύλινο μπολ από αυτό το ημερολόγιο Sequoia.

Το ξύλο για αυτό το κύπελλο προήλθε από μια σχετικά μικρή αποκοπή από το αρχικό ημερολόγιο Sequoia. [Frank] είχε αρχίσει αρχικά αυτή την αποκοπή σε έναν κύκλο για να το αφήσει να στεγνώσει για μια ενδεχόμενη τρέξιμο σε ένα τόρνο. Το κενό μπολ ήταν τόσο μεγάλο, όμως, όμως, έπρεπε να δημιουργήσει μια κουζίνα για να κόψει πολλές από τις υπερβολικές και να κρατήσει από την σπατάλη πολλές ώρες με ένα gouge.

Με ένα μπολ αυτό το μεγάλο – περίπου 20 ίντσες απέναντι – απλά βιδώστε το πάνω στο τόρνο δεν ήταν μια επιλογή. [Frank] έπρεπε να κατασκευάσει ένα κλαμπ για το τσοκ για να κρατήσει το μπολ από το χείλος, ώστε να μπορεί να διαμορφώσει το κάτω μέρος.

Το τελικό προϊόν, επικαλυμμένο με λιναρόσπορο και κερί μέλισσας, είναι έργο τέχνης. Κάνοντας κάτι αυτό το μέγεθος σε ένα τόρνο παίρνει πολλή δεξιότητα και είμαστε ευγνώμονες για το [Frank] που μοιράζοντάς το μαζί μας.