Τα κορυφαία 5 χαρακτηριστικά Android iOS δεν έχουν

July 12, 2023 0 By fbnm

σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, έχουμε δει τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταβείτε από iOS σε Android. Σε περίπτωση που χάσατε αυτά τα άρθρα, διαβάστε τα παρακάτω:

Πώς να συγχρονίσετε το iTunes με το Android

Πώς να αλλάξετε από το iPhone σε Android

Ενώ υπάρχουν φορές που προσπαθήσαμε επίσης να φτιάξουμε μια συσκευή Android να μοιάζει με ένα iPhone, προτιμούμε πάντα το Android σε αυτό το άλλο λειτουργικό σύστημα. Αναμφισβήτητα, η προσωπική γνώμη είναι υποκειμενική, αλλά νομίζω ότι τα πέντε χαρακτηριστικά Android που θα σας προσφέρουμε σήμερα θα κάνουν την επιλογή σας μεταξύ iOS και Android λίγο πιο εύκολη. Εν ολίγοις, εδώ είναι 5 χαρακτηριστικά που είναι μοναδικά για το Android.

1. Επιλογές προσαρμογής

Αν και αυτό περιλαμβάνει περισσότερα από ένα χαρακτηριστικά, είναι καλύτερο να συμπεριλάβετε όλα αυτά σε μια κατηγορία προσαρμογής. Ναι, το iPhone έχει κάνει κάποια σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση με την πάροδο των ετών (π.χ. ικανότητα αλλαγής ταπετσαριών), αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τις συσκευές Android να μπορούν να κάνουν.

Είτε έχετε ριζώσει τη συσκευή σας Android είτε όχι, μπορείτε εύκολα να κάνετε το smartphone σας μοναδικό. Μπορείτε να προσθέσετε widgets σε οποιαδήποτε οθόνη θέλετε και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τα δικά σας widgets επίσης.

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας widget Android

Κορυφαίες 3 εφαρμογές ταπετσαρίας

Σε περίπτωση που έχετε ριζώσει το τηλέφωνό σας, οι δυνατότητες προσαρμογής γίνονται σχεδόν άπειρες. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να εφαρμόσετε πολλές μονάδες XPosed. Ευτυχώς, έχουμε πολλούς οδηγούς που περιγράφουν τι είναι το Xposed και πώς να χρησιμοποιήσετε.

10 xposed modules θα πρέπει να δοκιμάσετε τώρα

2. Κουμπιά λογισμικού

Ενώ πολλοί μπορεί να υποστηρίξουν ότι τα κουμπιά λογισμικού δεν προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα χωρητικιστικό κουμπί στο σπίτι, θα έλεγα ότι αυτό το χαρακτηριστικό είναι μια ωραία αποκλειστικότητα Android. Ο νούμερο ένα λόγος για μια τέτοια αξίωση είναι η πιθανότητα ενός σπασμένου κουμπιού σπιτιού.

Εκτός από αυτό, η πρόσβαση ριζών σε μια συσκευή με κουμπιά υλικού σας δίνει, ακόμη περισσότερο, δυνατότητες. Για παράδειγμα, σας δίνει άδεια όχι μόνο για την εναλλαγή μεταξύ λογισμικού και κουμπιών υλικού, αλλά και για να προσθέσετε περισσότερες εικονικές και συνεπώς λειτουργικότητα.

3. Υποστήριξη πολλαπλών χρηστών

Το Android επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να δημιουργούν μοναδικά προφίλ σε μία μόνο συσκευή. Ως αποτέλεσμα, μια οικογένεια μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μόνο δισκίο, αλλά με ρυθμίσεις και χαρακτηριστικά που αλλάζουν ανάλογα με τον χρήστη. Δυστυχώς, το iOS δεν προσφέρει ακόμα αυτό και δεν υπάρχει καμία λέξη για το αν τελικά θα το κάνει.

4. Εμπιστευτικά μέρη/έξυπνη κλειδαριά

Με έξυπνη κλειδαριά, μπορείτε να συνδεθείτε στη συσκευή σας χωρίς να απαιτείται κωδικός πρόσβασης ή ένα μοτίβο για να το ξεκλειδώσετε. Υπάρχουν πολλές διαμορφώσιμες παράμετροι για αυτό όπως η αναγνώριση προσώπου, η σύνδεση με μια συσκευή Bluetooth ή απλά μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Ως αποτέλεσμα, η συσκευή σας θα ξεκλειδώσει αυτόματα ανάλογα με τις προαναφερθείσες παραμέτρους που έχετε ενεργοποιήσει.

5. Τώρα στη βρύση

Παρόλο που η Apple εισήγαγε “Proactive” με το iOS 9, δεν έρχεται πουθενά κοντά στη βρύση. Εάν εσείς και ο φίλος σας οργανώνετε να δείτε μια ταινία, τότε πατώντας το κουμπί στο σπίτι θα εμφανιστεί τώρα στη βρύση. Αυτή η λειτουργία θα σαρώσει ολόκληρη την οθόνη σας για λέξεις -κλειδιά (όπως το όνομα της ταινίας) και θα προτείνει εναλλακτικές λύσεις, θέσεις για να το παρακολουθήσετε ή σε οποιεσδήποτε άλλες σχετικές πληροφορίες.

Είστε χρήστης iPhone; Μήπως αυτά τα σημεία σας έπεισαν να συμμετάσχετε στην κοινότητα Android; Είτε συμφωνείτε είτε όχι, μη διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω. ”

Πρέπει να διαβάσετε:

10 καλύτερα παιχνίδια Android του 2016

Πώς να αποσυρθείτε από το λογαριασμό Google σε συσκευές Android

5 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android