Ρομποτικό Schadenfreude – Quadrotor Blooper Reel

September 6, 2022 0 By fbnm

Ενώ οι Quadrotors θα μπορούσαν να γίνουν απλώς οι μηχανές δολοφονίας επιλογής Κάποια στιγμή στο μέλλον, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι λίγο πριν τρέξουν amok και σκουπίζουν τους ανθρώπους από το πρόσωπο του πλανήτη, Εάν το ακόλουθο βίντεο είναι οποιαδήποτε ένδειξη.

Η ομάδα πάνω στην ταινία Grasp Lab Film όλα όσα κάνουν όταν πρόκειται για quadotors για χάρη του posterity. Όταν η φοβερή σας δουλειά αποτελείται από τον κατευθύνοντα Quadtotors μέσω όλων των ειδών ακροβατικών hijinks, ωστόσο, θα συμβούν λάθη. Ευτυχώς, η ομάδα δεν κρατάει αυτά ένα μυστικό, και ενώ συνήθως καταφεύγουμε τι μπορούν να κάνουν αυτά τα ιπτάμενα μηχανήματα, είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό να τους δει να αποτύχουν σε τέτοιο θεαματικό τρόπο.

Εάν έχετε ένα εφεδρικό λεπτό, κλωτσήστε, φωτίστε το βίντεο και απολαύστε το μηχανικό χάος που ακολουθεί. Σίγουρα κοιμόμαστε καλύτερα τη νύχτα γνωρίζοντας ότι, ενώ αυτά τα πράγματα είναι φοβερά, ένα καλά τοποθετημένο hula hoop είναι το μόνο που χρειάζεται για να εξασφαλίσει τη συνεχή ανθρώπινη υπεροχή.