Το Hardware Store Προϊόντα καθώς και ένα βυθισμένο ενσωματώστε τους ηλιακούς συλλέκτες Παρακολουθήστε τον ήλιο

October 1, 2022 0 By fbnm

Εάν έχετε το χώρο, καθώς και να αναπτύξετε μια εξέγερση παρακολούθησης φτηνά θα είστε σε θέση να πάρετε πολλά περισσότερα από σας ηλιακούς συλλέκτες. Από τότε που εργάζονται ωραιότερα όταν οι ακτίνες του ήλιου τους χτυπούν κάθετα στην επιφάνεια καθώς και όχι υπό γωνία. [Michael Davis] χτύπησε και τα δύο αυτούς τους διατάξεις με αυτόν τον κινητήριο ηλιακό ιχνηλάτη.

Σε μια πώληση γκαράζ επέλεξε έναν κινητήρα κεραίας για μόλις $ 15. Το πράγμα ήταν εξαιρετικά παλιό, ωστόσο ακόμα τυλιγμένο στο αρχικό πλαστικό. Είναι το Beefy επαρκές για τη μετεγκατάσταση των πάνελ του, ωστόσο, χρειάστηκε για πρώτη φορά μια μέθοδο για την εγκατάσταση όλων. Μετά την επιθεώρηση των γωνιών του ανέπτυξε μια βάση από ξύλο καθώς και χρησιμοποίησε γαλβανισμένο σωλήνα νερού ως άξονα. καλωδιακές τηλεοπτικές σφιγκτήρες mate του πλαισίου γωνίας αλουμινίου στο σωλήνα. Αυτό το πλαίσιο κρατά ασφαλώς τα πάνελ.

Για να παρακολουθήσετε τον ήλιο που χρησιμοποίησε δύο μικρότερα κελιά που δεν είναι απλά να διαλέξετε σε αυτήν την εικόνα. Παρακολουθούν από το Microcontroller του βυθού που βγαίνουν την έξοδό τους στην αγορά για να δείξει τη συναρμολόγηση προς την κατεύθυνση που έχει το πιο έντονο φως. Μερικοί διακόπτες ορίου περιλαμβάνονται για να σταματήσει το συγκρότημα όταν φτάσει σε κάθε πλευρά.

Αυτή η μέθοδος αξιοποίησης μικρών ηλιακών κυττάρων καθώς οι αισθητήρες παρακολούθησης φαίνεται να λειτουργεί καλά. Εδώ είναι μια ακόμη δουλειά που πήρε αυτή την προσέγγιση.