Το τρέξιμο των Windows σε M1 Macs είναι «πραγματικά όσο και η Microsoft», δηλώνει ο Craig Federighi

May 31, 2023 0 By fbnm

η μετάβαση της Apple στις μάρκες M1 που αποτελούν μέρος του τρέχοντος MacBook Air, 13 ιντσών MacBook Pro, καθώς και Mac Tiny δείχνουν ότι δείχνουν ότι Η λήψη των Windows για να τρέξει πάνω τους είναι ένα κομμάτι ενός προβλήματος.

Αλλά σύμφωνα με τον επικεφαλής της μηχανικής εφαρμογής λογισμικού της Apple, Craig Federighi, είναι τόσο όσο η Microsoft για το αν συμβαίνει ή όχι.

Σύμφωνα με τον Federighi κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Ars Technica, η σφαίρα βρίσκεται στο δικαστήριο της Microsoft, καθώς η Apple έχει ήδη τις τεχνολογίες που απαιτούνται για τη Microsoft για να τρέξει τα Windows στο Arm. Απλά πρέπει να το κάνει.

Όσο για τα Windows που τρέχουν εγγενώς στο μηχάνημα, “αυτό είναι πραγματικά τόσο όσο η Microsoft”, είπε. “Έχουμε τις βασικές τεχνολογίες για να το κάνουν αυτό, για να τρέξουν την έκδοση ARM των Windows, η οποία με τη σειρά του προγράμματος υποστηρίζει τις εφαρμογές μεμονωμένων λειτουργιών x86. Ωστόσο, αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να κάνει η Microsoft, για να δώσει άδεια στην καινοτομία για τα άτομα να τρέχουν σε αυτούς τους Macs. Ωστόσο, οι Mac είναι σίγουρα εξαιρετικά ικανοί. ”

Η Apple μπορεί να εκτελέσει ήδη εφαρμογές X86 στους νέους Macs μέσω της Rosetta 2, καθώς και μια εφαρμογή που ονομάζεται Crossover, επιτρέπει ήδη στις εφαρμογές Windows X86 να εκτελούνται σε M1 Macs.

Υπάρχουν επιλογές που προσφέρονται για να εργαστούν γύρω από την έλλειψη παραθύρων, ωστόσο είναι υπέροχο να καταλάβουμε ότι δεν φαίνεται να υπάρχει τεχνικός περιορισμός στα παράθυρα που εκτελούνται εγγενώς σε ένα σύγχρονο Mac που τροφοδοτείται με M1.

Μπορεί επίσης να επιθεωρήσετε:

Κατεβάστε το iOS 14.2 τελικούς συνδέσμους IPSW, δεδομένα προφίλ OTA μαζί με το iPados 14.2

Λήψη iOS 14.2.1 Τελικοί σύνδεσμοι IPSW, Δεδομένα προφίλ OTA για iPhone 12, Mini, Pro, Pro Max

Λήψη: iOS 14.3 Beta 1 IPSW Links, δεδομένα προφίλ OTA καθώς και iPados 14.3 Beta 1 κυκλοφόρησε

Πώς να επισκευάσετε την κακή διαρροή ζωής της μπαταρίας του iOS 14 [Οδηγός]

Μετατρέψτε το εργοστάσιο ενσύρματο Apple CarPlay σε ασύρματο Apple CarPlay στο όχημά σας εύκολα, εδώ είναι πώς

iPhone 12 / Pro Screen Protector με γυαλί με ισχύ: εδώ είναι οι καλύτερες

Καλύτερη κατάσταση iPhone 12, 12 Pro με λεπτό, πορτοφόλι, εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό; Ακριβώς εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας [Λίστα]

Καλύτερο iPhone 12 Tiny Screen Protector: Εδώ είναι μια καταχώριση που αξίζει τον έλεγχο

Best iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Ακριβώς εδώ είναι μια καταχώριση που αξίζει τον έλεγχο

Jailbreak iOS 14.2 Χρήση checkra1n, εδώ είναι πώς-να [οδηγός]

Πώς να υποβαθμίσετε το iOS 14.2 Η ιδανική μέθοδος [Tutorial]

Apple απολαύστε το ECG App Hack: Αφήστε έξω από εμάς σε μη υποστηριζόμενη χώρα στη σειρά 5 & 4 χωρίς jailbreak

Μπορείτε να συμμορφωθείτε με εμάς στο Twitter ή στο Instagram και ακόμη και όπως η σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τρέχοντα από τη Microsoft, το Google, το Apple, καθώς και τον ιστό.