Φτηνές Πίνακας XY με χρήση Hobby Servos

March 17, 2023 0 By fbnm

[Carls] Ήθελε να αναπτύξει ένα χαμηλό τραπέζι X Y για προβολή στο Teletoyland.com. Συνειδητοποίησε ότι για να διατηρήσει χαμηλή δαπάνη, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Hobby Servos αντί για Stepper Motors. Η ακριβής ακρίβεια δεν ήταν ένα τεράστιο ζήτημα εδώ, έτσι ώστε το Hobby Servos να είναι απολύτως αποδεκτό.

Αν και οι γραμμικοί σέρβοι χόμπι είναι διαθέσιμοι, επέλεξε ότι η δαπάνη ήταν απαγορευτική. Χρησιμοποίησε το κανονικό Servos Hobby, ωστόσο, έπρεπε να τροποποιήσει τα εσωτερικά τους για να πάρει το ακριβές ποσό του αναγκαίου ταξιδιού. Πολλοί άνθρωποι τροποποιούν το Hobby Servos για συνεχή περιστροφή, ωστόσο αυτό θα προκαλούσε απώλεια της ικανότητας για ακριβή τοποθέτηση. Αντίθετα, αντικατέστησε το ποτενσιόμετρο που βγαίνουν τη θέση του σερβο με ένα ποτενσιόμετρο 10 στροφών. Αυτό του επέτρεψε 10 φορές το ταξίδι.

Χρησιμοποιώντας ιμάντες χρονισμού καθώς και οδηγοί συρταριών, κατασκευάστηκε το πλαίσιο καθώς και τα συγκροτήματα κίνησης. Οι ζώνες χρονισμού επιλέχθηκαν για την φθηνή τιμή τους καθώς και κανένα κτίριο ολίσθησης καθώς και τραβηγμένα από προσαρμοσμένες κατασκευασμένες τροχαλίες.

Η μονάδα ελέγχεται μέσω ορισμένων σεναρίων PHP, ότι δεν επεκτείνεται, μέσω μιας σειριακής σύνδεσης με ένα συμβούλιο SSC-32. Το Servos Link απευθείας με το SSC-32. Προχωρήστε καθώς και να το δοκιμάσετε ή να δείτε το βίντεο για να το δείτε σε δράση.