Ασύρματο ελεγκτή φλίπερ για παιχνίδια tablet

May 23, 2023 0 By fbnm

Αυτό το ξύλινο κουτί είναι ασύρματο ελεγκτή φλίπερ και βάση tablet. Η ιδέα είναι να το ορίσετε σε ένα πάγκο εργασίας για να σας δώσει κάποια από τη συγκίνηση της στέγασης και να παίζεις το πραγματικό πράγμα. [Jeff] ήταν μάλλον εθισμένος στην αναπαραγωγή μιας εφαρμογής Pinball στο Android πρόσφατα και ξεκίνησε το ταξίδι επειδή χρειάστηκε ένας τρόπος να δώσει τους αντίχειρες κάποιου.

Ένα arduino παρακολουθεί κουμπιά σε κάθε πλευρά αυτού του ξύλινου ελεγκτή. [Jeff] είναι καινούργιο να συνεργαστεί με το υλικό (είναι ένας προγραμματιστής του Kernel του Linux από το εμπόριο) και αμέσως χτύπησε με το κουμπί απογείωσης ζητήματα. Αντί να ασχοληθείτε με αυτό στο λογισμικό (έχουμε ένα εξαιρετικά βρώμικο νήμα σε αυτό το ζήτημα με το αγαπημένο μας στο κάτω μέρος) επέλεξε μια υπηρεσία υλικού, δημιουργώντας ένα σύστημα SR από δύο πύλες nand.

Με τις εισόδους ταξινομούνται έξω, πρόσθεσε ένα bluesmirf για το έργο που του επέτρεψε να συνδέσει ένα δισκίο Nexus 7 μέσω Bluetooth. Σε αυτό το σημείο έτρεξε σε κάποια προβλήματα να πάρει τη συσκευή να ανταποκριθεί στον έλεγχό του σαν να ήταν ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο. Η υπηρεσία Stop-Gap ήταν να μεταβεί σε μια καρτέλα Galaxy 10.1 η οποία δεν ρίχτηκε κρυπτικά λάθη. Ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσει στην επόμενη επανάληψη η οποία θα περιλαμβάνει επίσης την προσθήκη ενός εμβόλου για να ξεκινήσει το φλίπερ, ένα μέρος που μόλις έφτασε στο ταχυδρομείο καθώς έγραψε αυτή την επιτυχία.

Έχουμε ενσωματώσει το γρήγορο βίντεο επίδειξης μετά το διάλειμμα.