Το Διαδίκτυο των διαδραστικών γατών

November 9, 2022 0 By fbnm

[Tuco] είναι μια γάτα που μοιράζεται το χώρο του [Micah Elizabeth Scott]. Είναι ένας μεγάλος Tabby Tomcat, και είναι πολυρεκτάλ, που είναι να πούμε ότι έχει μια συγγενή περίσσεια των ποδιών. Είναι ένα εξαιρετικά ενεργό και ασκούμενο πλάσμα και απολαμβάνει να παίζει και να την αλληλεπιδράσει μαζί της. Εμείς covet [tuco].

Δυστυχώς για τους υπόλοιπους από εμάς που αγαπούν τις γάτες, φυσικά, αν δεν γνωρίζουμε [Micah] προσωπικά θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να παίξουμε με το [Tuco]. Εκτιμά το κενό σε σχήμα γάτας που θα φύγει στη ζωή μας και θα μας βοηθήσει να οικοδομήσει ένα ρομπότ Telepresence για να επιτρέψει στους υπόλοιπους να αλληλεπιδράσουν μαζί του σε πραγματικό χρόνο.

Η ιδέα της είναι να κάνει ένα ιπτάμενο ρομπότ εξοπλισμένο με μια φωτογραφική μηχανή σε ένα gimbal και επειδή για την τοποθέτησή του σε μια πολυκατοικία πλατφόρμα θα ήταν ένας κίνδυνος, αντί να κάνει κάτι πιο κοντά στις κεραίες κάμερες που μπορεί να εξοικειωθεί από τα αθλητικά φωτιστικά, ένα μηχανοκίνητο Η πλατφόρμα αναρτείται από τις γωνίες του χώρου οροφής της σε ένα σύνολο σχοινιών νάυλον, που μπορούν να κινηθούν κατά βούληση ρυθμίζοντας το μήκος κάθε πρόσδεσης. Προτείνεται ότι μια μέρα η συσκευή θα είναι σε θέση να ξεκινήσει πλαστικά μπουλόνια για να κυνηγήσει και να ενσωματώσει άλλες διαδραστικές λειτουργίες για να επιτρέψει σε απευθείας σύνδεση χρήστες να συμμετάσχουν μαζί του.

Έχουμε δείξει πρόοδο μέχρι στιγμής στο βίντεο που εισάγει το έργο που έχουμε τοποθετήσει κάτω από το διάλειμμα, έχει ολοκληρώσει έναν πρωτότυπο μηχανισμό αλεξίπτωσης και εργάστηκε σε αντίστροφη μηχανική τον μηχανισμό Gimbal για τον σειριακό έλεγχο. Ποτέ δεν θα συναντηθούμε ποτέ [Tuco] αυτοπροσώπως, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε να αλληλεπιδράσουμε μαζί του σε απευθείας σύνδεση.

Εντάξει, αν έχετε τόσο πολύ, είστε ένας εραστής γάτας, και αν δεν είστε κατευθείαν στα σχόλια που διαμαρτύρονται ότι η Hackaday έχει πάει στην κόλαση σε ένα χάντρες γεμάτο γάτα. Αλλά αν είστε ο πρώτος, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το αυτοματοποιημένο παιχνίδι γάτα δείκτη λέιζερ, ή αυτοί οι διακομιστές φιλελεύθερων με αιλουροειδή.

Ευχαριστώ [Morris].