Ένα ETSY ΓΙΑ Ηλεκτρονικά

September 6, 2022 0 By fbnm

πριν από λίγους μήνες πιάσαμε τον άνεμο της Tindie, έναν ιστότοπο που δίνει οικοδόμους, περιοδιστές, κατασκευαστές και χάκερ ένα μέρος για να πουλήσουν τα έργα τους. Λοιπόν, η Tindie έχει ζήσει και φαίνεται να είναι πιο δροσερό από ό, τι περιμέναμε.

Ήδη υπάρχουν μερικά αρκετά εκπληκτικά έργα που διατίθενται στο Tindie, όπως ένα πραγματικά καταπληκτικό πληκτρολόγιο MIDI, ένα Arduino Synthesizer, ακόμα και ένα ρομπότ που παίζει θυμωμένα πουλιά.

Εκτός από τη δημιουργία κατασκευαστών ένα μέρος για να πουλήσει τα προϊόντα τους, η Tindie προσφέρει επίσης ένα μέρος για να δημοσιεύσει αγγελίες. Εάν έχετε μια ιδέα για ένα έργο, αλλά δεν έχετε τις δεξιότητες ή τα εργαλεία για να το τραβήξετε, η Tindie είναι μόνο ο τόπος για εσάς. Οποιοσδήποτε οικοδόμος είναι εντελώς ελεύθερος να κάνει μια προσφορά για θέσεις εργασίας που περιλαμβάνουν ένα ηχητικό κατσαβίδι tv-b-gone ή ένα αγόρι pip

Ας ελπίσουμε ότι η Tindie θα πάρει λίγο ατμό και θα γεμίσει το ρόλο ενός πολύ geekier Etsy. Προς το παρόν, όμως, περιμένουμε με ανυπομονησία την ενδεχόμενη Tindie / λύπη Mashup που παρουσιάζουν αναμεταμερές μηχανές κίνησης και αλλοδαπούς ανιχνευτές υπεροχής.