Το Easy Power Supply Mod παίρνει διαχειριστεί

July 17, 2022 0 By fbnm

προσιτά προμήθειες τροφοδοσίας πάγκου είναι φανταστική για τον χομπίστα του σπιτιού, με μεγάλη ποικιλία τάσης καθώς και παρών περιορισμού για χαμηλή τιμή. Τι να μην αγαπάς; Τους ελέγχους. Πολλά έχουν ένα κατσαρόλα που είναι γενικά εξαιρετικά φιλόξενο, ιδιαίτερα σε χαμηλή τάση.

Η επιλογή είναι να αντικαταστήσετε τα εργοστασιακά γλάστρες με μεγάλες μονάδες με συρματόπλεγμα 10 στροφές στην αγορά για να αποκτήσετε 10x την ακρίβεια. Του προγράμματος Τίποτα δεν μειώνεται ποτέ, οι νέες γλάστρες δεν διαμορφώνουν τις παλιές τρύπες, ωστόσο δεν είναι τίποτα λίγα λεπτά με ένα τρυπάνι δεν μπορεί να διορθωθεί. Ομοίως, τα αρχικά κουμπιά δεν ταιριάζουν πλέον, ωστόσο αυτή είναι μια ευκαιρία για μια αναβάθμιση του κουμπιού.

Το τελικό αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι μια τροφοδοσία ρεύματος με τα χειριστήρια, όμως, αντί να κρατάτε την αναπνοή σας, Tippy Tapping Knobs για να πάρετε εντός 100MV του στόχου σας, μπορείτε να καλέσετε ιδανικό σε 10mV του στόχου σας. Αυτό καθιστά τη ζωή πολύ πιο εύκολη, ιδιαίτερα σε θέσεις εργασίας χαμηλής τάσης που μπορεί να μην έχουν ακόμη ακόμη κατευθυντήρια γραμμή ισχύος.

Ελάτε μαζί μας μετά το διάλειμμα για ένα βίντεο με όλες τις πληροφορίες.