Δημιουργήστε ένα φορητό NES

June 7, 2023 0 By fbnm

[1UP] έχει δημοσιεύσει τα φορητά του nes ως καταχώρηση για το διαγωνισμό Sanyo Eneloop. Έχουμε δει μερικές αληθινές φοβερές φορητές κατασκευές, ωστόσο αυτό έχει ένα συνολικό βήμα προς βήμα εγγραφή της διαδικασίας επίσης. Πολλές από αυτές τις θέσεις εργασίας αρχίζουν με το κομμάτι όλα σε ένα gadgets που περιλαμβάνουν ήδη 99 παιχνίδια. [1up] επιθυμούσε να χρησιμοποιήσει το αρχικό υλικό, ώστε να μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε τύπο φυσίγγουλιας που μπορεί να πάρετε. Χρησιμοποίησε ένα σύνολο nes καθώς και μια φορητή οθόνη PS1. Η συνολική δαπάνη εργασίας ήταν περίπου $ 130, αν δεν συμπεριλάβετε όλα τα πράγματα που έσπασε στη διαδικασία.

Όχι μόνο το κάνει φορητό, ωστόσο, εξηγεί επίσης απλές μεθόδους για την ενίσχυση της εμπειρίας σας. Ένα παράδειγμα είναι να απενεργοποιήσετε το τσιπ lockout. Αυτή ήταν μια προφύλαξη κατά της πειρατείας από τη Nintendo. Εάν η κασέτα δεν το περάσει, δεν θα παίξει. Συχνά, τα παιχνίδια δεν θα περάσουν εξαιτίας κάτι ως εύκολη βρώμικη επαφή. Συζητά όλα αυτά καθώς και σας μεταφέρει με τη διαδικασία απενεργοποίησης του τσιπ, ώστε ό, τι μπορεί να τρέξει ομαλότερη.

Έχει τα πάντα εγκάρσια σε ένα πλαίσιο κατάργησης. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν ένα πολύ πιο εξειδικευμένο φινίρισμα, ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι βλέποντας ότι οι πεπτικές εκτάσεις είναι αρκετά δροσερό.