Φέρνοντας το τηλέφωνο Zach Morris στον 21ο αιώνα

June 14, 2023 0 By fbnm

με το Gravitas του [Michael Douglas] στην Wall Street και την τεχνολογική έκπληξη του [Zach Morris] στην αποθηκευμένη από το κουδούνι, το κλασικό κινητό τηλέφωνο του 1980 Παρτίδα να προσφέρουν αυτές τις μέρες. Όχι μόνο είναι αρκετά μεγάλο για να χρησιμοποιηθεί ως αμβλύ όπλο, είναι επίσης επωφελής ως άγκυρα και πολύ πιο μακροχρόνια από ένα παλιό σχολείο Nokia. Οι περισσότεροι, αν όχι όλα αυτά τα τηλέφωνα σιωπηλά, θεωρούν ότι η αναλογική κυτταρική υπηρεσία πήγε νεκρή πριν από λίγα χρόνια, αλλά αυτό δεν σταμάτησε [Andrew] από το να φέρει την πλάτη του στη ζωή.

Ο πυρήνας αυτής της κατασκευής είναι μια οθόνη 128 × 64 OLED που αντικατέστησε την παλιά επταψήφια, επτά τμήματα και μια πολύ μικρή μονάδα GSM. Το αρχαίο PCB απορρίφθηκε και δημιουργήθηκε μια νέα αναθεώρηση υλικού στο Eagle με βάση έναν μικροελεγκτή με Arduino. Τα κουμπιά από το αρχικό τηλέφωνο παρέμειναν, χάρη σε ένα προσαρμοσμένο αποτύπωμα που δημιουργήθηκε αντιστατικό που δημιουργήθηκε στο PCB και ένα κομμάτι αγώγιμης μελάνης.

Αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι αυτό το τηλέφωνο που λειτουργεί πραγματικά. [Andrew] Δεν μπορεί να λάβει μόνο κείμενα στο τηλέφωνό του, αλλά επίσης να τους στείλει χρησιμοποιώντας τη δική του εφαρμογή ενός πληκτρολογίου αριθμού pad. Είναι μια εκπληκτική κατασκευή και από αυτό που μπορούμε να πούμε, το πρώτο σωστό κινητό τηλέφωνο DIY που έχουμε δει ποτέ. Σχετικά με το χρόνο κάποιος πήρε γύρω σε αυτό, και δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε για έναν καλύτερο τρόπο μορφής.