Hackaday Σύνδεσμοι: 5 Δεκεμβρίου 2021

April 28, 2022 0 By fbnm

Λυπάμενες ειδήσεις από τη Γερμανία, με το πρόσφατο πέρασμα ενός μύθου στην κοινότητα Crypto: ο κ. Goxx, το κρυπτογράφημα Mamster. Το τρωκτικό αυξήθηκε στη φήμη στην κοινότητα Crypto για τις συναλλαγές του, οι οποίες δημιουργήθηκαν τυχαία κατά τη διάρκεια των καθημερινών ρουτίνα άσκησής του – ο τροχός της άσκησης που χρησιμοποιείται σαν έναν τροχό ρουλέτας για να επιλέξει ένα νόμισμα και ένα ζευγάρι σήραγγες που εντοπίστηκαν αν η συναλλαγή θα ήταν α αγορά ή πώληση. Το εμπορικό του επαγγέλμα ήταν σύντομο, αφού ξεκίνησε μόνο τον περασμένο Ιούνιο, αλλά ήταν 20% σε εκείνη την εποχή – αυτό δεν είναι τίποτα να φτερνίσει. Τα συλλυπητήριά μας στους ιδιοκτήτες του κ. Goxx και στην Κοινότητα που ξεκίνησαν γύρω από τις αγωγές των ζώων.

Μπορεί να φαίνεται λίγο νωρίς για να αρχίσετε να σχεδιάζετε ποια συνέδρια θα θέλατε να χτυπήσετε το 2022, αλλά μερικοί απαιτούν λίγο πιο μεγαλύτερο χρόνο από άλλους. Το ένα που ίσως δεν έχετε ακούσει είναι το Dinacon, το ψηφιακό συνέδριο του φυσιολογισμού, το οποίο διερευνά τη διασταύρωση της τεχνολογίας και του φυσικού κόσμου. Το CON έχει οριστεί για ολόκληρο τον μήνα του Ιουλίου 2022 και θα πραγματοποιηθεί στη Σρι Λάνκα. Διαθέτει διαφορετική δομή από πολλές μειονεκτήματα, καθώς οι συμμετέχοντες παρακολουθούν για μια εβδομάδα περίπου σε μια περιστρεφόμενη βάση, όπως και μια θερινή συνεδρίαση πεδίου βιολογίας. Ακούγεται σαν πολλή διασκέδαση, και το περιβάλλον δεν θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ειδυλλιακό.

Εάν δεν έχετε ήδη σκοτώσει τους φίλους σας για την αγορά δώρων διακοπών, εδώ είναι κάτι που ίσως θελήσετε να εξετάσετε: The Arduino Uno Μικρή Περιορισμένη έκδοση. Τι κάνει μια περιορισμένη έκδοση, ρωτάς; Πρακτικά, είναι το μικρό αποτύπωμα σε σύγκριση με το αρχικό UNO και τις καστανές άκρες, αλλά υπάρχει μια δέσμη άλλων πρόσθετων. Κάθε κομψό μαύρο PCB με διαλογή χρυσού μετάξι είναι ατομικά αριθμημένο και έρχεται σε συσκευασία ποιότητας παρουσίασης. Αλλά το Pièce de Résistance, ή ενδεχομένως θα έπρεπε να πούμε το Cavallo di Battaglia, είναι ότι ο καθένας έρχεται με ένα χέρι υπογεγραμμένο γράμμα από τους ιδρυτές Arduino. Ειλικρινά φαίνονται αρκετά απότομα, και στα $ 45, δεν είναι πραγματικά ένα κομμάτι κακού συλλέκτη.

Και τέλος, ο αλγόριθμος του YouTube Giveth πάλι, όταν αυτή η υποδομή Gem εμφανίστηκε στη ροή μας. Δεν θα σκέφτεστε ότι θα είχαμε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε σε μια κύρια επισκευή νερού, αλλά θα κάνατε λάθος, ειδικά όταν αυτό το κύριο είναι 50 ‘(15 m) κάτω από την επιφάνεια, και η τοποθεσία επισκευής είναι 600’ ( 183 μ.) Από την καταπακτή πρόσβασης. Ω ναι, και ο σωλήνας είναι μόνο 42 “(1 m) σε διάμετρο και τρέχει κάτω από ένα ποτάμι. Υπάρχει απλά τόσο πολύ nope σε αυτό, ειδικά επειδή ο δύτης πρέπει να κολυμπήσει σε έναν ειδικό γύρο περιστροφής μόνο για να το επισημάνετε προς την καλύτερη κατεύθυνση. Πώς γυρίζει γύρω για να κολυμπήσει δεν αξίζει να σκεφτείς. Τα συναρπαστικά tidbits περιλαμβάνουν να βλέπουν το χαλίκι που χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον σωλήνα στην κοίτη του ποταμού μέσα από τη ρωγμή στο σωλήνα και να μάθετε ότι τα μεγάλα δίκτυα νερού δεν γεμίζουν πλήρως, τουλάχιστον κρίνοντας από τον μικρό χώρο αέρα ορατό στην κορυφή του σωλήνα . Αυτοί με κλειστοφοβία πιθανότατα συνιστάται καλύτερα να αποφύγουν αυτό, αλλά εξακολουθεί να είναι καταπληκτικό να βλέπεις πώς γίνεται κάτι τέτοιο.