Η Synth Open Source φαίνεται αξιοσημείωτη

October 16, 2022 0 By fbnm

λίγο πουλί που αποστέλλεται σε μια ιδέα για ένα πραγματικά φοβερό synth midi. Ονομάζεται ambika, καθώς φαίνεται σαν το μόνο που να εισαγάγει ένα κεφάλι synth στον κόσμο της συγκόλλησης.

Σε σύγκριση με έναν συνθέτη εισόδου-επιπέδου όπως το Microkorg ή το ILK του, η Ambika συσκευάζεται γεμάτα πραγματικά φοβερά χαρακτηριστικά που εμφανίζονται ακριβώς στο θόρυβο φοβερό. Εκτός από το θεμελιώδες πριόνι, το τετράγωνο, καθώς και τα κύματα της ημιτονοειδούς, υπάρχει επίσης η FM, καθώς και η κυματιστή σύνθεση μαζί με μια γεννήτρια θορύβου, στοιχειώδη φωνητική synth, καθώς και μια φωνή φωνή κύματος πριονιού. Πραγματικά, ο θόρυβος demos (διαθέσιμος μετά το διάλειμμα) μιλούν για τον εαυτό τους.

Το υλικό βασίζεται στο ATMEGA644P, ένας σχετικά υψηλής τροφοδοσίας μικροεπεξεργαστή 8-bit που χρησιμοποιείται κυρίως στο Sanguino. Αυτός ο synth υποστηρίζει έως και 6 φωνές, κάθε ιδιωτική φωνή περιέχεται σε ξεχωριστή πλακέτα κυκλωμάτων συνδεδεμένη στη μητρική πλακέτα.

Φυσικά, τα αρχεία Schematics / Board / Firmware για την Ambika είναι ελεύθερα διαθέσιμα μαζί με ένα αρκετά εκπληκτικό σύνολο τεχνικών σημειώσεων. Δεν υπάρχει καμία λέξη για το πόσο θα κοστίσει η ambika, ωστόσο το να το προσφέρεται ως ένα σύνολο πρέπει να το κάνει εύγευστο αν δεν σας πειράζει κοστίζει ένα Σάββατο που κρατά ένα σίδερο.

Συμβουλή ‘O το καπέλο σε ένα Anon για την αποστολή αυτού στο.