Δημιουργία μιας επιλογής και τόπου με τρισδιάστατα μέρη

September 7, 2022 0 By fbnm

για τους τελευταίους μήνες, η [Heliumfrog] δημιουργεί ένα Scara Bot για να χρησιμεύσει ως βάση για μια μηχανή επιλογής και τόπου. Κάπως εκπληκτικά, αυτό είναι το πρώτο ρομπότ του είδους του να εκτυπωθεί σε έναν εκτυπωτή 3D.

Ένα ρομπότ τύπου Scara είναι ένας αρθρωτός βραχίονας κατάλληλος για τη μεταφορά εξαρτημάτων από σωλήνες και κυλίνδρους σε ένα PCB. [Heliumfrog] ξεκίνησε την κατασκευή του με ένα χέρι με μεγάλα γρανάζια σε αρθρώσεις που οδηγούνται από Stepper Motors και Tideed Belts. Ο άξονας Ζ είχε αρχικά οδηγηθεί με βίδα μολύβδου, αλλά μετά από ένα στοχαστικό επανασχεδιασμό που άλλαξε σε άλλη οδοντωτή ζώνη.

Έχουμε δει το μερίδιό μας για τα DIY Pick και τοποθετούμε μηχανές, αλλά πολλά από αυτά έχουν βασιστεί σε ένα παραδοσιακό χαρτονομίσματα X / Y. [Heliumfrog] Scara Bot πρέπει να είναι – θεωρητικά, τουλάχιστον – ταχύτερη και πιο ακριβής, ενώ παίρνει ένα μικρότερο αποτύπωμα στο εργαστήριο.

[Heliumfrog] είναι περισσότερο ή λιγότερο τελειώσει με τα βασικά της οικοδόμησης του, και τώρα κινείται στην οικοδόμηση ενός πλαστικού κεφαλιού εξώθησης για το Scara Bot. Πολύ δροσερό και θα πρέπει να κάνει αυτό το ρομπότ ικανό να αναπαραχθεί για λιγότερο από £ 400 (~ $ 600).

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από αυτό το αρθρωτό βραχίονα μετά το διάλειμμα.

Ευχαριστώ, [Kyle] για την αποστολή αυτού.