Το Smashed Tablet στην κατάσταση της NES ζει έξω τις μέρες του ως εξομοιωτή

March 7, 2023 0 By fbnm

ο προγραμματιστής αυτής της εργασίας ξεκίνησε με ένα δισκίο 7 “που πήρε από έναν συνεργάτη. Η οθόνη ήταν τρομακτικά έσπασε από μια γωνία που εξαπλώθηκε με ολόκληρη την επιφάνεια. Ωστόσο, το υλικό στο εσωτερικό εξακολουθεί να λειτουργεί, συμπεριλαμβανομένης της θύρας HDMI. Κατέληξε τη μεταφύτευση του υλικού δισκίου για να χρησιμοποιήσει ως εξομοιωτή.

Μετά από ένα κομμάτι μεγέθους, αναγνωρίστηκε ότι το υλικό δισκίων θα διαμορφώσει μέσα στην κατάσταση ενός κατεστραμμένου NES. Η μπαταρία θα ήταν μια δύσκολη εφαρμογή, ωστόσο αυτό το πράγμα θα είναι πάντοτε απαίτηση να συνδέεται με μια τηλεόραση, οπότε δεν υπάρχει καμία απαίτηση να εργάζεστε χωρίς δίκτυο. Η πίσω πλάκα κόπηκε στο μέγεθος καθώς και χρησιμοποιήθηκε ως προσπάθεια για την εγκατάσταση της μητρικής πλακέτας στην περίπτωση. Πριν από αυτό το βήμα ενσύρθηκε ένα κόμβο USB καθώς και το τοποθετήθηκε για να διασφαλίσει ότι δύο θύρες θα μπορούσαν να προσεγγιστούν με τα αρχικά ανοίγματα θύρας ελεγκτή.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή λογισμικού που χρησιμοποιείται, ωστόσο η τελική εικόνα στη συλλογή δείχνει ένα παιχνίδι του Starfox που παίζεται.

[Ευχαριστώ cody]