Μην φέρετε τον 3D εκτυπωτή σας στο Makerfaire

September 10, 2022 0 By fbnm

αυτό θα μπορούσε εύκολα να ονομαστεί “το έτος του εκτυπωτή 3D”. Βρίσκονται στις ειδήσεις, σε κάθε hackerspace, και σε κάθε περίπτωση. Αυτό το τελευταίο είναι αυτό που θα επικεντρωθώ εδώ. Όλη η κάλυψη που έχουμε δει καθώς και η προσωπική μας εμπειρία δείχνει ότι τα makerfaires είναι γεμάτα με 3D εκτυπωτές. Στο Makerfaire K. C., υπήρχαν τόσο πολλά που έχασα μετράνε. Δεν μπήκα ούτε καν να κάνω φωτογραφίες ή να σταματήσω να φροντίζω λίγο. Πολλά ήταν makerbots, αν και μερικές περιστατικές ήταν πάρα πολύ.

Αν θέλετε να παρατηρήσετε στο Makerfaire, μην φέρετε έναν 3D εκτυπωτή ως η μόνη οθόνη σας.

Καταλαβαίνω, είστε ενθουσιασμένοι. Η εκτύπωση 3D είναι πολύ συναρπαστική. Πιάστε μου λίγο χρόνο και με ρωτήστε πώς αισθάνομαι για την εκτύπωση 3D και το μέλλον και θα πάρω ευτυχώς μαζί σας πόσο κρίσιμο νομίζω ότι είναι και πώς βλέπουμε τη νηπιακή ανάγκη κάτι εξαιρετικό. Ωστόσο, όταν εμφανίζετε το Hackerspace σας σε ένα Makerfaire, πρέπει να εμφανίσετε έργα που εργάζεστε. Δεν έχει σημασία τι χτίζετε στο hackerspace σας, δείξτε το. Ξέρω ότι μερικοί από εσάς θα αναφέρετε ότι δημιουργείτε έναν εκτυπωτή 3D. Cool, οπότε είναι όλες οι άλλες hackerspaces, θα έπρεπε να έχετε και άλλα πράγματα. Ο εκτυπωτής σας 3D πολλοί πιθανόν δεν είναι διαφορετικός από αυτόν που βρίσκεται δίπλα στο τραπέζι δίπλα σας. Ειδικά αν έχετε πάρει ένα makerbot. Απίστευτα ειδικά αν ο πίνακας δίπλα σας συμβαίνει να είναι ο πίνακας Makerbot.

Θα σας πω τι πρέπει να φέρετε. Ακούστε κοντά, επειδή αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σκεφτείτε τους ανθρώπους στο hackerspace σας. Έχεις ένα άτομο ή μερικούς ανθρώπους που είναι πολύ εκστατικοί για κάτι. Μπορεί να μην φαίνεται ιδιαίτερα ξεχωριστό για εσάς. Μπορεί να μην είναι στα πρωτοσέλιδα να κάνουν magainze (ακόμα), και πιθανότατα δεν το έχετε δει διαθέσει σε απευθείας σύνδεση με μια φανταχτερή ιστοσελίδα. Αυτό το άτομο / άνθρωποι μπορεί να φανεί σαν το περιθώριο σε σας. Κάποιο περίεργο που συμβαίνει ακριβώς να πάρει πραγματικά εκστατικό στη σκέψη κάποιου περίεργου λέιζερ ή ένα συγκεκριμένο τύπο δερμάτινης εργασίας. Φέρτε αυτό το άτομο. να τους συνεχίσουν και για το περίεργο έργο τους. Ο ενθουσιασμός τους είναι μολυσματικός. Το Hackerspace σας θα θυμόμαστε. Η δύναμη του Hackerspace βρίσκεται στην ποικιλομορφία του λαού τους και τι κάνουν με το χώρο. Μην εμφανίζετε να σκέφτεστε τι προμηθεύει το Hackerspace στα μέλη σας, αλλά αναδείξτε τι τα μέλη σας έχουν παράσχει το Hackerspace σας.