Hackaday Σύνδεσμοι: 14 Μαΐου 2017

December 3, 2022 0 By fbnm

Maker Faire Bay περιοχή είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό: έχουμε μια συναδριάσεις το βράδυ του Σαββάτου. Εάν βρίσκεστε στην περιοχή, είναι ιδιαίτερα πρότεινε να παρακολουθήσετε. Είναι ένα blinky brear-a-hack με το ποτό. Δεν μπορείτε να το νικήσετε. Άκουσα το opshark εμφανίζεται. Όλα χαίρονται το opshark. Θα θέλατε να rsvp αν πηγαίνετε k thx.

Χρειάστηκαν μόνο δώδεκα χρόνια, ωστόσο [Ladyada] πήρε τελικά τον εαυτό της στο εξώφυλλο της μάρκας.

Η NVIDIA έχει το Jetson, έναν εξαιρετικά ισχυρό ενιαίο υπολογιστή Computer + GPU σήμαινε για την εκμάθηση της μηχανής, την φαντασία, καθώς και τις εφαρμογές ρομποτικής. Εάν θέλετε να κάνετε κομψά πράγματα ml με συσκευές χαμηλής ισχύος, θα σας προτείνω εξαιρετικά να επιθεωρήσετε το jetson έξω. Φυσικά, το Jetson είναι μόνο το μυαλό οποιουδήποτε τύπου μηχανής ανακαλύπτοντας ρομπότ. Επίσης, απαίτηση κάποιου μυός. Για το σκοπό αυτό, η NVIDIA κυκλοφόρησε τον ρομποτικό προσομοιωτή Isaac. Είναι ένας προσομοιωτής για κοινά κομμάτια υλικού όπως quadcopters, hovercrafts (?), Ρομποτικά χέρια, καθώς και ναι, drones selfie. Τι σημαίνει αυτό? Το τυποποιημένο υλικό σημαίνει ότι κάποιος πρόκειται να δημιουργήσει 3ο υλικό εορτασμού, καθώς και αυτό είναι φοβερό.

Αυτό είναι απλώς μια παρατήρηση, ωστόσο ο Fidget Spinners χτυπάει τώρα το mainstream. Δεν καταλάβαμε τι ήταν πριν από ένα χρόνο, καθώς δεν καταλαβαίνουμε τώρα.

Ένα hebocon είναι μια μαγεία ρομπότ. Το DorkBotpdx είχε μόλις το πρώτο τους ebocon, καθώς και τα αποτελέσματα ήταν … ακριβώς όπως το shitty όπως θα περίμενε κανείς. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια μαχητική μάχη ρομπότ, ένα makerbot έκανε μια εμφάνιση. Αυτό το ρομπότ, το Spitterbot, σχεδιάστηκε για να απελευθερώσει το εξωθημένο νήμα γύρω από τον αντίπαλό του. Ο Makerbot κέρδισε; Ναι, το SpitterBot κέρδισε το βραβείο «φτωχότερης ποιότητας».

Το Prouberframe, η μητρική εταιρεία του Hackaday, κατέχει μηνιαία-ish ηλεκτρονικά συγκεντρωτή στο γραφείο του San Fransisco. Το επίκεντρο αυτών των συναντήσεων είναι να ανακαλύψετε κάποιον μεγάλο που ανέπτυξε κάτι αξιοσημείωτο καθώς και να τους πάρει για να μιλήσει γι ‘αυτό. Η Μάρτιος Meetup εμφανίστηκε [Pete BevvalaCqua] που ανέπτυξε έναν αναλυτή δικτύου φορέα από το μηδέν. Το βίντεο αξίζει ένα ρολόι.