Αντίσταση Decade Box Χρησιμοποιώντας τους διακόπτες DIP

November 12, 2022 0 By fbnm

Εδώ είναι ένα απλό κομμάτι συσκευών που θα είστε υπερήφανοι για την οθόνη στον πάγκο ηλεκτρονικών σας. Είναι ένα κιβώτιο δεκαετίας αντίστασης. Η ιδέα έχει περίπου μόνιμα – προσφέρει τη δυνατότητα να συντονιστείτε μια ευρεία ποικιλία τιμών αντοχής μόνο προσαρμόζοντας τους ελέγχους. Σας αρέσει ιδιαίτερα η καθαρή εμφάνιση αυτού, καθώς και πιστεύουμε ότι ο χρήστης διακόπτες DIP είναι μια ωραία πινελιά.

Ελέγξτε το διακόπτη εναλλαγής στην κορυφή. Σας επιτρέπει να αποσυνδέσετε τις τιμές αντίστασης από την έξοδο για να τα δοκιμάσετε με το μετρητή σας. Μπορεί να μην φαίνεται σαν πολλά, ωστόσο, οι ρυθμίσεις του διακόπτη σας ενδέχεται να καταλήξουν στο κάπνισμα του έργου στόχου σας. Η τιμή αυτής της λειτουργίας δεν χάθηκε στις ΗΠΑ.

Οι διακόπτες DIP τοποθετούνται σε μερικές σανίδες breakout ραδιοφώνου που λειτουργούν πλήρως για την κατοχή των αντιστάσεων επίσης. Αυτό διατηρεί το εσωτερικό του περιβλήματος ωραίο καθώς και τακτοποιημένο. Η τελική αφή είναι η τυπωμένη συμφωνία με την πλάκα που χρησιμοποιείται στο κάλυμμα του κουτιού.

Όπως είπαμε, αυτό είναι ωραίο, ωστόσο, ωστόσο προτιμάτε αυτό που χρησιμοποιεί τους διακόπτες thumbwheel για να καλέσετε σε μια τιμή.