Η εξουσία πάνω από το WiFi μπορεί να μην είναι μονόκερος μετά από όλα

July 10, 2022 0 By fbnm

υπήρξαν μερικές αναφορές εξουσίας μέσω WiFi (Powifi) στις παρεμβάλλεις πρόσφατα. Εάν αυτό είναι ένα πραγματικό πράγμα που σίγουρα θα φουσκώσει όλες τις φούστες του IOT Fanboys (συγνώμη για τους υπόλοιπους * Buzzword * Fanboys, τα παιδιά IOT Flash-mobed τη σκηνή και εννοούν τις επιχειρήσεις).

Όλες οι πρόσφατες πληροφορίες που βρήκαμε σημεία σε ένα άρθρο της [δημοφιλούς επιστήμης] με τίτλο “Το καλύτερο από το νέο 2015”. Η σύντομη εγγραφή περιλαμβάνει μια σύντομη περίληψη που στερείται τεχνικών πληροφοριών και το δίκαιο παιχνίδι στο [Popsci], καθώς πρόκειται για μια λίστα “καλύτερο” για το οποίο δεν είχαν διαφημίσει ως μια εμπεριστατωμένη έρευνα.

Ωστόσο, τείνουμε να ζούμε από το “αν θα βρεθείτε υγρό, ίσως να κολυμπήσετε.” Νοικογένεια, έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε λίγο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Μετά από λίγο σκάψιμο γύρω από το πραγματικό άρθρο σχετικά με το αρχείο ηλεκτρονικής εκτύπωσης [Cornell University, όπου μπορείτε να κατεβάσετε το PDF που δημοσιεύθηκε.

USB ενεργειακή συγκομιδή Dongle.
Το χαρτί εισέρχεται σε λεπτομερή επεξήγηση της θεωρίας συγκομιδής ισχύος, συμπεριλαμβανομένου ενός σχηματικού υλικού λήψης. Έπρεπε να δημιουργήσουν μια σταθερή μετάδοση για το θεριζοαλωνιστικό για να ξεπεράσει την ελάχιστη απαιτούμενη τάση της λειτουργίας. Αυτό έγινε με ένα από τα αχρησιμοποίητα κανάλια του ασύρματου δρομολογητή για να γεμίσει τα κενά της σιωπής του πακέτου μεταξύ της κανονικής επικοινωνίας WiFi.

Όπως μπορείτε να σκεφτείτε ότι το Powifi περιορίζεται σήμερα στην τροφοδοσία / χρέωση πολύ χαμηλών συσκευών ισχύος που χρησιμοποιούνται διαλείπουσα. Η ερευνητική ομάδα ήταν σε θέση να χρεώσει ένα ακουστικό jawbone με ρυθμό 2.3ma για 2,5 ώρες που οδήγησε στη μπαταρία να πηγαίνει από 0-41%. Η διάτρητη γραμμή εδώ είναι η απόσταση, η φορτισμένη συσκευή ήταν μόνο 5-7cm από το δρομολογητή PowiFI που πλησιάζει την επαγωγική περιοχή φόρτισης. Οι ερευνητές δήλωσαν στο έγγραφο ότι εξεζούσαν την ενσωμάτωση του κυκλώματος συγκομιδής και της κεραίας στο ακουστικό ενώ εργάζονταν προς μεγαλύτερη απόσταση φόρτισης.

ποσοστό ενημέρωσης vs Ώρα.

Wifi πακέτα και σιωπή.

Συγκομιδή συγκομιδής ισχύος.

Τη στιγμή της γραφής αυτού του άρθρου φαίνεται ότι το POWIFI είναι το καλύτερο κατάλληλο για συσκευές όπως: Χαμηλές τροφοδοσίες και ενεργοποιημένες εργασίες κίνησης που έχουν αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης ενέργειας, την οποία η ομάδα ανέφερε ως μία από τις συνεχιζόμενες ερευνητικές δυνατότητες.

Έχουμε καλύψει πολλά έργα ασύρματης ισχύος πριν, μερικοί νόμιμοι και μερικοί έχουμε ακόμα ένα λάκτισμα από. Πού νομίζετε ότι αυτό πέφτει σε αυτό το φάσμα; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Χάρη στο [scottvr] για την άκρη.