Ομίχλη κέρατος που αναπτύχθηκε από προμήθειες υδραυλικών εγκαταστάσεων

July 26, 2022 0 By fbnm

Διδακτικά ατομικά [ROG8811] επιδιώκουν να αναπτύξουν ένα κέρατο ομίχλης που μοιάζει με άντρες με το χέρι μονάδες που ανακαλύφθηκαν σε μικρά πλοία στις αρχές στα μέσα της δεκαετίας του 1900. Το σχέδιο του προϋπολογισμού του ήταν λίγο περιορισμένο, οπότε ξεκίνησε για να αναπτύξει το λιγότερο ακριβό αντίγραφο.

Ενώ τα αρχικά κέρατα ήταν πιθανόν χτισμένα από χάλυβα, χαλκό καθώς και ξύλο, επέλεξε να αξιοποιήσει φθηνά υδραυλικά στοιχεία που ανακάλυψε στο περιφερειακό του κατάστημα υλικού. Χρησιμοποίησε μια βασική αντλία αέρα διπλής δράσης για να οδηγήσει το κέρατο, ενσωματώντας το με μια κάπως προσαρμοσμένη παγίδα φιάλης. Η παγίδα μειώθηκε, καθώς και ένα διάγραμμα που κόβεται από ένα γάντι πλύσης γεύματος προστέθηκε για να παράγει ήχο.

Πρόσθεσε μερικά πολλά περισσότερα κομμάτια σωληνώσεων PVC για να βελτιώσει την έξοδο, παρέχοντας του τα αποτελέσματα που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο. Δηλώνει ότι το καλύτερο πράγμα για το στυλ του είναι η ικανότητα να τροποποιεί γρήγορα το γήπεδο καθώς και τον όγκο του κέρατος, προσθέτοντας απλώς διαφορετικά στοιχεία αποστράγγισης στην αντλία.

Παρακολουθήστε το Vuvuzela, υπάρχει ένα νέο φθηνό καθώς και ερεθιστικό κέρατο στο μπλοκ!

[Vimeo http://www.vimeo.com/21517471 w = 470]