Η Sony επιτρέπει τελικά στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την υποδοχή M.2 SSD – ωστόσο μόνο στο beta

July 10, 2023 0 By fbnm

Η Sony δοκιμάζει τώρα ένα νέο beta της εφαρμογής λογισμικού συστήματος PS5 που επιτρέπει την υποστήριξη της υποδοχής ανάπτυξης M.2 SSD όλα τα κονσόλες PS5 . Μέχρι στιγμής, αυτή η υποδοχή ήταν άχρηστη – ωστόσο αυτό έχει αλλάξει.

Το πρόγραμμα Beta αρχίζει να κυκλοφορεί σήμερα, σύμφωνα με μια έκθεση του The Verge, με εκείνους στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, καθώς και τη Γαλλία ενδεχομένως στην τύχη.

Η Sony δηλώνει ότι θα απαιτήσετε ένα M.2 SSD που είναι συμβατό με το PCIE Gen4 καθώς και έχει ελέγξει ταχύτητες 5.500MB/s ή ταχύτερη. Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλο, δεδομένου ότι η Sony δηλώνει επίσης ότι απαιτείται να ανησυχείτε για τη θερμότητα, επίσης.

“Χρησιμοποιώντας ένα SSD M.2 με την κονσόλα PS5 σας χρειάζεται αποτελεσματική ζεστή διάχυση με δομή ψύξης, όπως μια ψεκασμό”, συζητά η Sony. “Μπορείτε να συνδέσετε ένα με τον εαυτό σας M.2 SSD, είτε σε μορφή μίας πλευράς, είτε σε μορφή διπλής όψης.” Αυτό είναι λιγότερο από το ιδανικό, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε στους ανθρώπους να δημιουργήσουν το beta, καθώς και να το δοκιμάσουμε πριν ανακαλύψουμε ακριβώς πόσο ζεστά αυτά τα πράγματα πρόκειται να πάρουν.

Υπάρχουν και άλλες τροποποιήσεις. Το πιο πρόσφατο PS5 Beta περιλαμβάνει 3D υποστήριξη ήχου για ηχεία τηλεόρασης, ενώ το PS4 καθώς και τα παιχνίδια PS5 θα εμφανίζονται επίσης ξεχωριστά στην οθόνη του σπιτιού καθώς και στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, κάθε παιχνίδι θα το κάνει να αφαιρέσει ποια πλατφόρμα είναι από τον τίτλο του επίσης .

Ενώ αυτό εξακολουθεί να βρίσκεται σε beta, είναι μια μεγάλη ένδειξη ότι η Sony είναι τουλάχιστον θετική για να αφήσει τους ανθρώπους εκτός των γραφείων της να χρησιμοποιούν τα νέα χαρακτηριστικά. Αυτή η υποστήριξη SSD είναι η πιο σημαντική ενίσχυση που όλοι περιμένουμε – ας ελπίσουμε ότι διορθώνει τα προβλήματα ικανότητας αποθήκευσης που όλοι μας μαστίζονται, διότι η εκτόξευση.

Μπορεί επίσης να επιθεωρήσετε:

Λήψη: Windows 11 Αναπτύξτε το 22000.71 ISO UPDATE κυκλοφόρησε με νέα widgets καθώς και περισσότερα

Πώς να ρυθμίσετε τα Windows 11 σε ένα MAC που χρησιμοποιεί στρατόπεδο εκκίνησης σήμερα

iOS 15 Beta Συμβατότητα για συσκευές iPhone, iPad, iPod Touch

150+ iOS 15 κρυμμένα χαρακτηριστικά για το iPhone καθώς και για το iPad [List]

Κατεβάστε το iOS 15 beta 3 συνδέσμους IPSW καθώς και τη ρύθμιση στο iPhone καθώς και στο iPad

iOS 15 Beta 3 Δεδομένα προφίλ δεδομένων χωρίς λογαριασμό σχεδιαστή, εδώ είναι πώς

Πώς να υποβαθμίσετε το iOS 15 Beta στο iOS 14.6 / 14.7 [Tutorial]

Πώς να ρυθμίσετε το MacOS 12 Monterey Hackintosh στον υπολογιστή [Οδηγός]

iOS 15 beta 3 / δημόσιο beta κατεβάσετε αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας

Λήψη: iOS 14.7.1 Σύνδεσμοι IPSW, Δεδομένα προφίλ OTA μαζί με το iPados 14.7.1 Out τώρα

Jailbreak iOS 14.7.1 Χρήση checkra1n, εδώ είναι πώς να [οδηγός]

Πώς να υποβαθμίσετε το iOS 14.7.1 καθώς και το iPados 14.7.1 [Οδηγός]

Μετατρέψτε το εργοστάσιο ενσύρματο Apple CarPlay σε ασύρματο Apple CarPlay στο όχημά σας εύκολα, εδώ είναι πώς

Apple View ECG App Hack: Αφήστε έξω από εμάς σε μη υποστηριζόμενη χώρα στη σειρά 5 & 4 χωρίς jailbreak

Μπορείτε να συμμορφωθείτε με εμάς στο Twitter ή στο Instagram και ακόμη και όπως η σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα πιο πρόσφατα από τη Microsoft, το Google, το Apple, καθώς και τον ιστό.