Το χαρτόνι και το χαρτοφυλάκιο εμφανίζονται από τη δημιουργική κατασκευή

May 27, 2022 0 By fbnm

Αυτό το έργο από το [Blackfish] δείχνει ένα χαρτόνι Lookalike ενός MP5 που φορτώνει από ένα περιοδικό εργασίας, έχει μια λειτουργική λαβή φόρτισης και χτυπάει τα βλήματα με τουλάχιστον αρκετή ακρίβεια Πιέστε μερικά κόκκινα κύπελλα κόμμα. Έγινε εξ ολοκλήρου από κυματοειδές χαρτόνι, χαρτί, καουτσούκ μπάντες και οδοντογλυφίδες.

Στο βίντεο (ενσωματωμένο παρακάτω) μπορείτε να δείτε μερικές δημιουργικές τεχνικές κατασκευής. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας ένα κυανοακρυλικό κόλλα σε περιοχές κορεσμένων ξύλου, χαρτονιού ή χαρτιού για να τους δώσει προστιθέμενη αντοχή και ακαμψία. Το βίντεο είναι καλά επεξεργασμένο και αξίζει να απολαύσετε την όλη διαδικασία. [Blackfish] Χρησιμοποιεί ακόμη και ένα αποφλοιωμένο κομμάτι χαρτονιού – εκθέτοντας το κυματοειδές μέρος – ως ένα σύνολο αντιθέσεων (6:56) για να διατηρηθεί το περιοδικό.

Το χαρτόνι είναι ένα μεγάλο πρωτότυπο υλικό, εφ ‘όσον μπορείτε να εργαστείτε με τα χαρακτηριστικά του αντί για αυτούς, αλλά ευτυχώς έχουμε κάποιες ιδέες για το πώς να κάνετε ακριβώς αυτό.

[Μέσω του Blog Firearm]