7 Τα καλύτερα παιχνίδια μπάσκετ για το Android

June 4, 2023 0 By fbnm

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπάσκετ στο κατάστημα παιχνιδιών. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο της παρτίδας, έχουμε στρογγυλοποιήσει τα καλύτερα παιχνίδια μπάσκετ στο Android που πρέπει να δοκιμάσετε. Αυτά είναι τα παιχνίδια μπάσκετ που ξεχωρίζουν από το πλήθος καθώς και προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού κατά τη γνώμη μας.

Αυτή η λίστα δεν είναι σε συγκεκριμένη σειρά. Έτσι, προτείνουμε να επιθεωρήσετε όλα τα παιχνίδια ή να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που προτιμάτε. Αν ψάχνετε για άλλα παιχνίδια, τότε θα πρέπει επίσης να επιθεωρήσετε τα 5 καλύτερα παιχνίδια μάχης για το Android να παίξει εν κινήσει.

Αστέρια μπάσκετ

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια μπάσκετ στο Android αυτή τη στιγμή. Τα αστέρια μπάσκετ από το Miniclip είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο Διαδίκτυο που σας κουράζει εναντίον άλλων παικτών σε αγώνα 1 vs 1. Το παιχνίδι διαθέτει δύο διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού για πολλούς παίκτες – 1v1 αγώνες ή 1v1 shootouts. Τα άτομα μπορούν επίσης να ξεκλειδώσουν νέα δέρματα μπάσκετ καθώς και να τροποποιήσουν την εμφάνιση του χαρακτήρα τους στο παιχνίδι. Καθώς ανεβαίνετε, θα είστε σε θέση να παίξετε σε ειδικά δικαστήρια καθώς και να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες με τις ίδιες δεξιότητες με εσάς.

[GooglePlay URL = “”]
NBA Online Mobile Basketball

Αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι μπάσκετ που προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού που μοιάζει με κονσόλα, τότε μην κοιτάξετε περισσότερο από το NBA Online Mobile Basketball. Πρώτα πρώτα, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πραγματικά μεγάλη σκέψη για ότι είναι μόνο ένα κινητό παιχνίδι. Μπορείτε να παίξετε ως εμπειρογνώμονες μπάσκετ πραγματικής ζωής καθώς και να ξεκλειδώσετε τα σούπερ σταρ καθώς προχωράτε στο παιχνίδι. Τα σούπερ σταρ έχουν ειδικές ικανότητες. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους αγώνες του Διαδικτύου εναντίον άλλων παικτών από όλο τον κόσμο. Για να κρατήσει τα πράγματα φρέσκα, το παιχνίδι ανανεώνεται με νέο περιεχόμενο, ιστορίες, καθώς και γεγονότα.

[GooglePlay URL = “”]
Μπάσκετ

Αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι μπάσκετ σε στυλ arcade, τότε η μάχη μπάσκετ είναι αυτή που πρέπει να πάει. Αυτό το χαλαρό παιχνίδι αλλά και διασκεδαστικό παιχνίδι σάς επιτρέπει να αντιμετωπίζετε εναντίον φίλων σε κατάσταση διαχωριστικής οθόνης ή ίσως να αντιμετωπίσετε ακόμη και τους άλλους παίκτες στους αγώνες του Διαδικτύου. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 διαφορετικά γήπεδα μπάσκετ για να παίξει. Η μάχη μπάσκετ δεν έχει σκοπό να προσφέρει μια ζωή-όπως εμπειρία μπάσκετ. Ωστόσο, είναι ιδανικό για όσους κοιτάζουν έξω για να παίξουν το παιχνίδι για λίγα λεπτά. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να εξατομικεύσετε καθώς και να αναβαθμίσετε τους παίκτες σας.

[GooglePlay URL = “”]
Διπλάσιος

Το DoubleClutch είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά για να παίξετε παιχνίδια μπάσκετ στο Android. Τα χειριστήρια στο παιχνίδι είναι εξαιρετικά απλά, αφού υπάρχουν μόνο 3 κουμπιά για να κυριαρχήσουν. Το παιχνίδι έχει δύο διαφορετικούς τρόπους για να παίξει. Το ένα είναι μια θεμελιώδης λειτουργία freestyle που για τη μέθοδο ρύθμισης καθώς και ο άλλος είναι ο τρόπος ανταγωνισμού. Υπάρχουν οκτώ ομάδες που μπορείτε να επιλέξετε από καθώς και κάθε ομάδα έχει τα δικά της πλεονεκτήματα καθώς και μειονεκτήματα. Έτσι, απαιτείται να επιλέξετε μια ομάδα με βάση το στυλ παιχνιδιού σας. Επιπλέον, μπορείτε να τροποποιήσετε το χρονικό όριο για κάθε αγώνα επίσης.

[GooglePlay URL = “”]
Ελέγξτε: Οι καλύτερες εφαρμογές εξωτερικής εμπειρίας για το Android

NBA 2K Κινητό μπάσκετ

Το παιχνίδι καλαθοσφαίρισης NBA 2K είναι ένα από τα γενικά καλύτερα παιχνίδια μπάσκετ στο Android. Προσφέρει εκπληκτικά γραφικά καθώς και gameplay ποιότητας κονσόλας. Οποιοδήποτε για το παιχνίδι αισθάνεται τελειοποιημένο, καθώς είναι το πιο κοντινό που μπορείτε να φτάσετε για να βιώσετε γνήσιο μπάσκετ στο τηλέφωνό σας. Απαιτείται να συγκεντρώσετε τα αστέρια του ΝΒΑ καθώς και να αναπτύξετε τη δική σας ομάδα ονείρων. Υπάρχουν μερικές λειτουργίες παιχνιδιού, όπως 5 V 5 αγώνες ή στα παιχνίδια PVP του Διαδικτύου όπου παίζετε εναντίον άλλων παικτών. Τα στοιχεία ελέγχου στο παιχνίδι είναι σχετικά απλά για να κυριαρχήσουν επίσης. Έτσι, θα μπορούσατε να τραβήξετε μερικές εκπληκτικές κινήσεις μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

[GooglePlay URL = “”]
Παγκόσμιος βασιλιάς μπάσκετ

Εδώ είναι ένα παιχνίδι που είναι πολύ πιο χαλαρό, καθώς είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα παιχνίδι μπάσκετ για να περάσουν χρόνο. Ο παγκόσμιος βασιλιάς μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι σφαίρας shooter όπου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε καθώς και να βάλετε όσες βολές στο στεφάνι μπορείτε. Εάν έχετε πάει σε ένα κέντρο παιχνιδιών arcade, πιθανότατα είστε ήδη εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργεί το παιχνίδι. Επιπλέον, ο κινητήρας φυσικής του παιχνιδιού είναι εξαιρετική, καθώς μπορείτε να παίξετε σε 6 διαφορετικά δικαστήρια.

[GooglePlay URL = “”]
Ένωση μπάσκετ

Για όλους εκείνους που τους αρέσει το μπάσκετ στο δρόμο, αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι μπάσκετ στο Android για εσάς. Τα φοβερά γραφικά γελοιογραφίας παρέχουν στο παιχνίδι ένα μοναδικό vibe. Έχει τη συμμόρφωση με τους τρόπους παιχνιδιού-γρήγορο παιχνίδι, πρωτάθλημα, κύπελλα, διαγωνισμό τριών σημείων, καθώς και λειτουργία κατάρτισης. Ευτυχώς, υπάρχουν και τρία επίπεδα προβλημάτων. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι δεν είναι κουραστικό μετά, καθώς καταλήξατε να είναι πολύ καλύτερα σε αυτό. Μπορείτε ακόμη να βελτιώσετε τις δυνατότητες των παικτών να αποκτήσουν ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων.

[GooglePlay URL = “”]
Αυτές είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα παιχνίδια μπάσκετ στο Android. Ποιο είναι το προτιμώμενο αθλητικό σας παιχνίδι για το κινητό; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Διαβάστε το επόμενο: 10 καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής για το Android το 2020